Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan mentsem meg a kapcsolat...

Hogyan mentsem meg a kapcsolatunkat a legjobb barátnőmmel?

Figyelt kérdés
Ma kijelentette, hogy nem akarja folytatni, csak mert most volt egy vitás időszakunk és már nem szeret. Teljesen kivagyok. Holnap délután még beszélünk, és nem tudom mit csináljak. :( Én még mindig nagyon szeretem és a vitás korszaknak is most lett vége.
2010. máj. 9. 15:47
 1/9 A kérdező kommentje:
Teljesen el akar tűnni. Úgy, hogy még msn-en se beszéljünk...
2010. máj. 9. 15:51
 2/9 anonim ***** válasza:
Beszéljétek meg és mondd el neki, hogy ő nagyon fontos neked. :) Lehet, hogy ezt át sem gondolta át, csak mondta a magáét. Sok szerencsét. ;)
2010. máj. 9. 15:56
 3/9 anonim ***** válasza:

Szóval..

át sem gondolta.

előző voltam.

2010. máj. 9. 15:57
 4/9 anonim ***** válasza:
mintha az én "barátnőmet" hallanám. azt javaslom beszélj vele mond el neki az érzéseidet. lehet, hogy csak össze van zavarodva egy kicsit viszont ha tényleg így gondolja akkor nem igazi barátnő. meg sem érdemel... remélem segítettem.(:
2010. máj. 9. 16:01
 5/9 A kérdező kommentje:
nemhiszem h ez ilyen 1xű lenne
2010. máj. 9. 16:01
 6/9 anonim ***** válasza:

Remélem holnap álőben tlálkoztok, ha nem, akkor mindenképpen kréd meg hogy had beszélj vele személyesen.

Személyesen pedig mondd el neki hogy mennyire sajnálod hogy veszekedtél vele, hogy mindennél jobban szereted és nem akarod elveszíteni őt. Kérj tőle egy utolsó esélyt, ígérd meg hogy nem vitázol annyit, és mondd el neki hogy bizonyítani szeretnéd hogy megérdemel téged. Ha bármi olyat mondd hogy a te hibád volt egy vita, vagy akármi, ne akadj ki, hanem lesütött fejjel mondd hogy igen, bocsánat, mégha nem is így gondolod. Sok sikert :)

2010. máj. 9. 16:06
 7/9 A kérdező kommentje:

mondtam én már mindent...

de így nem tudom elfelejteni, hogy össze se vesztünk. Teljesen megváltoztatta az életem. Mióta legjobb barátnőjének tekint jobb embernek érzem magam. nagyon szeretem amiatt amit adott és nem tudom elfelejteni.

Ha legalább összevesztünk volna... de nem.

2010. máj. 9. 16:06
 8/9 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy ez távbarátság. Szóval nem jön össze a tali holnap.
2010. máj. 9. 16:07
 9/9 anonim ***** válasza:

Te várjál... úgy értelmeztem h ő a párod és most nézem h csak barátnőd.

Ne fügj tőle ennyire, lehet ebből van elege. de azért kb megállja a helyét így is amit írtam, csak probáld ne ennyire érzelgősre :)

2010. máj. 9. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!