Hogyan mentsem meg a kapcsolatunkat a legjobb barátnőmmel?
Szóval..
át sem gondolta.
előző voltam.
Remélem holnap álőben tlálkoztok, ha nem, akkor mindenképpen kréd meg hogy had beszélj vele személyesen.
Személyesen pedig mondd el neki hogy mennyire sajnálod hogy veszekedtél vele, hogy mindennél jobban szereted és nem akarod elveszíteni őt. Kérj tőle egy utolsó esélyt, ígérd meg hogy nem vitázol annyit, és mondd el neki hogy bizonyítani szeretnéd hogy megérdemel téged. Ha bármi olyat mondd hogy a te hibád volt egy vita, vagy akármi, ne akadj ki, hanem lesütött fejjel mondd hogy igen, bocsánat, mégha nem is így gondolod. Sok sikert :)
mondtam én már mindent...
de így nem tudom elfelejteni, hogy össze se vesztünk. Teljesen megváltoztatta az életem. Mióta legjobb barátnőjének tekint jobb embernek érzem magam. nagyon szeretem amiatt amit adott és nem tudom elfelejteni.
Ha legalább összevesztünk volna... de nem.
Te várjál... úgy értelmeztem h ő a párod és most nézem h csak barátnőd.
Ne fügj tőle ennyire, lehet ebből van elege. de azért kb megállja a helyét így is amit írtam, csak probáld ne ennyire érzelgősre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!