Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dolgoznál meztelenül, ha megtehetnéd?
Figyelt kérdés
Nő vagy férfi vagy?tegnapelőtt 07:39
31/45 anonim 

válasza:

Egyébként az egész meztelenséggel nem lenne akkora baj, ha normálisan lenne kezelve, nem lenne annyi prűd, maradi, vihogós ember.. De amíg attól kell félni, hogy a nudista strandon valami ostoba kretén lefotóz, addig nem igazán lehet felszabadultnak lenni a témában..
32/45 anonim 

válasza:

Hogy félsz-e attól, hogy lefotóznak, az rajtad múlik.
Ha nem félsz tőle, akkor lehetsz felszabadult.
Árt-e neked egy ruhában vagy anélkül készült kép? Rajtad múlik. Ha úgy döntesz, hogy nem érdekel, akkor nem tud neked ártani.
Egy városi utca is tele van kamerákkal; ez vagy frusztrál téged, vagy nem érdekel.
33/45 anonim 

válasza:

32# Senki nem azért járkál nudista strandra, hogy valami köcsög lefotózza, hanem mert ez egyfajta szabadságot ad neki.
34/45 anonim 

válasza:

32# És nem mellesleg bűncselekmény is.
35/45 anonim 

válasza:

Ezt én értem, de a felvetés az volt: "De amíg attól kell félni, hogy a nudista strandon valami ostoba kretén lefotóz, addig nem igazán lehet felszabadultnak lenni a témában."
A hiba az érvelésben: attól KELL félni.
Nem, nem KELL félni attól. Kretének mindig voltak, de rajtunk múlik, hogy engedjük-e, hogy ők irányítsák az életünket. Ha félünk tőlük, akkor irányítanak minket.
36/45 anonim 

válasza:

Persze, egy ideig kerestem is lány partner ilyen online adáshoz mert párokat szeretnek ott. F.
37/45 anonim 

válasza:

Nem mert a -15 fokos raktarba szet fagyna a fa szom
38/45 anonim 

válasza:

Szívesen. De akkor mindenkinek úgy kelljen, ne csak nekem.
40/45 anonim 

válasza:

Nem, de csak mert ívhegesztő vagyok. Szóval instant bőrrák lenne
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!