Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Dolgoznál meztelenül, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dolgoznál meztelenül, ha megtehetnéd?

Figyelt kérdés
Nő vagy férfi vagy?

tegnapelőtt 07:39
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
87%
Egyébként az egész meztelenséggel nem lenne akkora baj, ha normálisan lenne kezelve, nem lenne annyi prűd, maradi, vihogós ember.. De amíg attól kell félni, hogy a nudista strandon valami ostoba kretén lefotóz, addig nem igazán lehet felszabadultnak lenni a témában..
tegnapelőtt 12:56
 32/45 anonim ***** válasza:
55%

Hogy félsz-e attól, hogy lefotóznak, az rajtad múlik.

Ha nem félsz tőle, akkor lehetsz felszabadult.

Árt-e neked egy ruhában vagy anélkül készült kép? Rajtad múlik. Ha úgy döntesz, hogy nem érdekel, akkor nem tud neked ártani.

Egy városi utca is tele van kamerákkal; ez vagy frusztrál téged, vagy nem érdekel.

tegnapelőtt 13:02
 33/45 anonim ***** válasza:
53%
32# Senki nem azért járkál nudista strandra, hogy valami köcsög lefotózza, hanem mert ez egyfajta szabadságot ad neki.
tegnapelőtt 13:04
 34/45 anonim ***** válasza:
42%
32# És nem mellesleg bűncselekmény is.
tegnapelőtt 13:10
 35/45 anonim ***** válasza:
11%

Ezt én értem, de a felvetés az volt: "De amíg attól kell félni, hogy a nudista strandon valami ostoba kretén lefotóz, addig nem igazán lehet felszabadultnak lenni a témában."

A hiba az érvelésben: attól KELL félni.

Nem, nem KELL félni attól. Kretének mindig voltak, de rajtunk múlik, hogy engedjük-e, hogy ők irányítsák az életünket. Ha félünk tőlük, akkor irányítanak minket.

tegnapelőtt 13:16
 36/45 anonim ***** válasza:
29%
Persze, egy ideig kerestem is lány partner ilyen online adáshoz mert párokat szeretnek ott. F.
tegnapelőtt 13:33
 37/45 anonim ***** válasza:
16%
Nem mert a -15 fokos raktarba szet fagyna a fa szom
tegnapelőtt 14:38
 38/45 anonim ***** válasza:
70%
Szívesen. De akkor mindenkinek úgy kelljen, ne csak nekem.
tegnapelőtt 15:33
 39/45 anonim ***** válasza:
36%
Nem 😂😂
tegnapelőtt 18:01
 40/45 anonim ***** válasza:
59%
Nem, de csak mert ívhegesztő vagyok. Szóval instant bőrrák lenne
tegnap 04:25
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!