Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dolgoznál meztelenül, ha megtehetnéd?
Figyelt kérdés
Nő vagy férfi vagy?tegnapelőtt 07:39
11/45 anonim 

válasza:

Megtehetném, mert itthonról dolgozom, de nekem nem komfortos.
12/45 anonim 

válasza:

Home office-ban jó időben szoktam néha meztelenül lenni itthon, de csak ha egyedül vagyok. A gyerekek előtt így nem meztelenkedünk.
13/45 anonim 

válasza:

Mondjuk ha szaunamester, kertész egy naturista kempingben vagy hasonló lennék, akkor igen.
15/45 anonim 

válasza:

Elég furcsa lenne, ha egyenruhásként meztelen folgoznékz🤣🤣
16/45 anonim 

válasza:

Homeofficeban előfordul főleg nyáron.
33L
17/45 anonim 

válasza:

Rajtam állna betiltanám a ruha hordását 24 fok felett. Mindenütt, kivévea munkavédelmi ruhákat persze.
18/45 anonim 

válasza:

16#
18#
A legszimpatikusabbak!
Veletek értek egyet!
19/45 anonim 

válasza:

Nem is annyira hülyeség a ruhaviselés tiltása, mint amennyire elsőre annak látszik.
Nyugat-Európában már helyenként tiltják a teljes testet eltakaró vallásos női viseleteket, bizonyos helyeken a fejkendőt is, azért, mert frusztrációt sulykol a nőkbe, mert azt üzeni: a testük bűnös, takargatás nélkül pedig erkölcstelen a nő. Ez a felfogás pedig ellenkezik a felvilágosult európai normákkal.
Nomármost pontosan miért is van szükség mondjuk fürdőruhára? Pontosan ugyanezért: praktikus haszna nincs, de aki nem veszi fel, az erkölcstelennek számít.
20/45 anonim 

válasza:

Ha eleve meztelenül szocializálódtak volna az emberek, és ebben nevelkednek, akkor nem lenne fintorgás, kínos vihogás, röhécselés, meg szégyenérzet a meztelenséggel kapcsolatban...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!