Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dolgoznál meztelenül, ha megtehetnéd?
Figyelt kérdés
Nő vagy férfi vagy?tegnapelőtt 07:39
1/43 anonim 

válasza:

Amennyiben Home Office-ban dolgozhatnék, simán. Másképp szerintem elképzelhetetlen.
4/43 anonim 

válasza:

Járvány idején mikor home office-ba küldtek minket és a gyerekek óvodában voltak minden nap dugtunk és minden megbeszélésen meztelenül voltunk és orálisan kényeztettük egymást mert igzatott minket, hogy a kollégák erről semmit nem tudnak. Aztán később egy irodaházban dolgoztunk volt, hogy az meztelenúl rohangáltunk a folyosón mikor már senki nem volt bent, főnök asztalán akartunk dugni, de mindig zárva volt az irodája. Szép idők voltak...
5/43 anonim 

válasza:

Egy-két alkalom volt már ilyen, de sajnos nem sok..
23L
6/43 anonim 

válasza:

Bemennék meztelenül. Hátha akkor mindenki elmenekül előlem és békén hagynak egész nap.
Introvertáltak álma!
7/43 anonim 

válasza:

Nem. De covid idején online volt az egyetemi oktatás is, olyan sokszor volt, hogy alul nem volt rajtam semmi, sőt egyebek is megestek... 😂
24L
8/43 anonim 

válasza:

Szoktam is, mivel home office-ban vagyok. Irodában annyira nem, mert csupa férfival dolgozom együtt, de ha jobb lenne a nemek aránya, akkor igen. F
10/43 anonim 

válasza:

#7: Gondolom, kamerát nem kellett kapcsolni... 😄
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!