Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet lenne heti 1 alkalommal Szexológia, vagy Szexuális ismeretek tantárgy bevezetése a gimnáziumokban?

Én 21-sel értek egyet. Régen rossz, ha ezt az iskolában kell "megtanulni". Azért van a család, a családtagok, hogy megtanítsák a gyerekeket ezekre a dolgokra. Nem hinném, hogy ez csak a lányok menstruációjáról kellene, hogy szóljon, de a fiúkkal is kell foglalkozni. Le kellene már vetni ezt az igazi magyaros prüdériát.
F/64

37
"Azért van a család, a családtagok, hogy megtanítsák a gyerekeket ezekre a dolgokra."
Érdeklődve hallgatnám, hogy miket tudsz a családodtól a nemi betegségekről (melyik pontosan hogyan fertőz, mennyi a lappangási ideje, csak nemi úton terjed-e, stb. stb.), a pearl-indexről, a női ciklusról. De egyébként én a mai napig nem vagyok teljesen tisztában a férfiak anatómiájával és működésével. Nálunk ilyenekről nem beszéltünk soha.
Rengeteg infót évTIZEDEK alatt tudtam meg a szexualitásról.
Itt a gyakorin nemrég volt egy olyan kérdés, hogy szoptatás alatt teherbe lehet-e esni, de még órákig sorolhatnám, hogy mennyi tudatlanság van az emberekben, beleértve engem is.
De lehet,hogy te mindenre tudod a választ és ezeket a válaszokat a családodtól tudtad meg.
Attól még más családokban ez nem így működik.

Egy szülő felelőssége, hogy elmondja a gyerekének, hogy húz gumit ha el akarod kerülni a nemi betegségeket.
A lánynak az anyjának kellene elvinnie fogamzásgától felírtani, pláne ha kiskorú.
Miért nem lehet a szülőben megbízni?
Miért egy idegenben kell?

39
Mert az az infó, amit leírtál, csak egy egészen keskeny szelete a szexualitásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!