Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Másnak is ilyen érzékeny a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is ilyen érzékeny a makkja?

Figyelt kérdés
Elmondom mi a problémám, lehet fura vagy másnak is van ilyen. Szóval a lényeg hogy mindig úgy szexeltem egész életemben, hogy nem húztam le a bőrt a makkról, mert nagyon érzékeny. De ezt úgy értem, hogy kellemetlenül érzékeny, bármi hozzáér elég kellemetlen érzés és így hagytam is a fenébe idáig ezt a dolgot. Hátra tudom húzni a bőrt, megáll, bár amikor már feláll és kemény akkor nem megy hátra teljesen, viszont ameddig laza és hátrahúzom akkor úgy marad csak ha merev lesz érzem feszül picit. Na de lényeg, hogy nem esik jól ha hozzáér bármi a végéhez, így nem mertem anélkül csinálni. Valakinek van tapasztalata vagy normális tanács?
ma 03:23
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Istenem, milyen emberek vannak itt...Rögtön urológus kell, persze...A kérdezőnek semmi baja, csak feltételemez hasonló a pénisze, mint nekem. Nekem gond nélkül felcsúszik lankadtan, de mereven csak félig. 33 éves vagyok jelenleg, de csak 2-3 éve van az a problémám, hogy a makkom nagyon érzéketlenné vált. Kamaszként meg a húszas éveimben, minden fürdésem olyan volt, hogy az ordítás kerülgetett, amikor meg kellett mosnom, mert tényleg minden apróság irritálta. De tudod mi a fura? Akkor voltak a legédesebb, legjobb orgazmusaim, amíg ilyen érzékeny volt a makkom. Bőrön keresztül végeztem az önkielégítést is, és leírhatatlanul jók voltak azok az évek. Ha megpróbátlam bőr nélkül, akkor meg egy éles, fájdalmas, de semmiképp sem kellemes érzés volt, persze mindezt sikosító nélkül értem. Most, hogy a makkom érzéketlen így 30 fölött, szinte visszasírom a régi időket, amíg érzékeny volt. Ezt a férfiak többsége azrét tartja furának vagy problémának, mert úgy tűnik, hogy a többséget körülmetélik még csecsemő, vagy relatív fiatal korban, ezzel elcseszeve azt a természetes érzékenységet, makkban található hidratációt. Hidd el, a fityma nem ok nélkül van a péniszre kitalálva, és optimális esetben mindenkinek meg kellene hagyni. Amikor nincs rá szükséged a bőr védi, amikor szexre kerül a sor, akkor meg kellő érzékenységet biztosít.
ma 12:59
 22/22 A kérdező kommentje:
Na végre egy ember aki megérti mivan:D Igen hála az égnek egészséges vagyok, mint a makk-om😆 De ezen megpróbálok majd változtatni hogy hátrahúzom szex előtt és legalább a bőrt is késztetem egy kis nyúlásra hátha majd idővel jobb lesz.
ma 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!