Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Másnak is ilyen érzékeny a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is ilyen érzékeny a makkja?

Figyelt kérdés
Elmondom mi a problémám, lehet fura vagy másnak is van ilyen. Szóval a lényeg hogy mindig úgy szexeltem egész életemben, hogy nem húztam le a bőrt a makkról, mert nagyon érzékeny. De ezt úgy értem, hogy kellemetlenül érzékeny, bármi hozzáér elég kellemetlen érzés és így hagytam is a fenébe idáig ezt a dolgot. Hátra tudom húzni a bőrt, megáll, bár amikor már feláll és kemény akkor nem megy hátra teljesen, viszont ameddig laza és hátrahúzom akkor úgy marad csak ha merev lesz érzem feszül picit. Na de lényeg, hogy nem esik jól ha hozzáér bármi a végéhez, így nem mertem anélkül csinálni. Valakinek van tapasztalata vagy normális tanács?
ma 03:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
@10, nekem is ilyen. Lankadtan is kilátszik kicsit a makkom, mereven pedig teljesen hátracsúszik a bőr. :) Ráadásul bármi hozzáér a makkomhoz, az nagyon jó érzés. :)
ma 06:37
 12/22 anonim ***** válasza:

11

pontosan . 10voltam

ma 06:40
 13/22 A kérdező kommentje:

Persze bírom sokáig, sőt ha hamarabb elakarok menni akkor az sem gond, de megvárom amit szétélvezi magát rajtam😁.

Utolsó kommentekre: nekem elég fura, de nektek meg ez:D nekem hozzáérne bármi idegenhez ami nem punci biztos kinyílna a szemem. XD

ma 07:08
 14/22 A kérdező kommentje:
Ja amúgy egyszer most hogy visszaemlékszek, hátrament, meg az elején voltunk és szorította eléggé belül aztán ugye nem vettem észre annyira jofy hátrament csak amikor kihúztam. Utána elég nehezen ment vissza, állva nem tudtam visszahúzni csak miután picit lement.
ma 07:12
 15/22 A kérdező kommentje:
*hogy
ma 07:12
 16/22 anonim ***** válasza:
Van így rendes merevedésed ? Mekkora állva ?
ma 08:34
 17/22 A kérdező kommentje:
Abszolút semmi problémám nincs, nem kell ilyeneket képzelni. 17-18cm tök normális a szex, tényleg ezen kívül minden oké😁
ma 09:09
 18/22 anonim ***** válasza:
De nem tudod te milyen az igazi jó érzés a péniszednek
ma 10:15
 19/22 A kérdező kommentje:
Értem mire gondolsz. Mint írtam egyszer már csináltam úgy "akaratlanul" hogy nem vettem észre. Valamivel többet éreztem, így is jó a szex. Inkább az ami zavar hogy mondom bármi véletlenül hozzáér és száraz, kemény vagy akármi aminek nem kellene, az brutál..
ma 10:43
 20/22 anonim ***** válasza:
Ha szex közben nem zavar, akkor jó az úgy. Ha meg zavar, akkor napközben húzd hátra a bőrt és majd idővel kevésbé lesz érzékeny. Igen, fájni fog amíg megszokja, de légy férfi, ne picsogj 😄
ma 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!