Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Másnak is ilyen érzékeny a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is ilyen érzékeny a makkja?

Figyelt kérdés
Elmondom mi a problémám, lehet fura vagy másnak is van ilyen. Szóval a lényeg hogy mindig úgy szexeltem egész életemben, hogy nem húztam le a bőrt a makkról, mert nagyon érzékeny. De ezt úgy értem, hogy kellemetlenül érzékeny, bármi hozzáér elég kellemetlen érzés és így hagytam is a fenébe idáig ezt a dolgot. Hátra tudom húzni a bőrt, megáll, bár amikor már feláll és kemény akkor nem megy hátra teljesen, viszont ameddig laza és hátrahúzom akkor úgy marad csak ha merev lesz érzem feszül picit. Na de lényeg, hogy nem esik jól ha hozzáér bármi a végéhez, így nem mertem anélkül csinálni. Valakinek van tapasztalata vagy normális tanács?
ma 03:23
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Ja és az ilyen körülmetélős fanok kíméljenek. Egyrészt nincs szükségem rá, másrészt el nem tudom képzelni, hogy a makkhoz akár pl az alsónadràg anyaga is hozzáérjen, hideg is kiráz. XD 25/f amúgy.
ma 03:26
 2/19 anonim ***** válasza:
Biztos vannak még ilyen emberek, de nem ez a jellemző. Ez nem normális.
ma 03:26
 3/19 A kérdező kommentje:
Vágom, de akkor sem kellemes ha hátrahúzom.
ma 03:30
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pedig jobb lenne, ha hozzászoktatnád a makkod az ingerekhez. Szép fokozatosan. Azt nem értem, hogy lehet így szexelni. Nekem ha áll a cerka, akkor nincs választás, alapból hátrahúzódik a bőr. Na meg ha nem is húzódna hátra, a punci akkor is lehúzná rögtön a makkról. Talán beszélj egy urológussal.
ma 03:36
 5/19 anonim ***** válasza:
Urológus!
ma 05:27
 6/19 anonim ***** válasza:
Élvezés után nagyon érzékeny. Nekem nem fedi teljesen a makkot lankadtan sem.
ma 05:29
 7/19 A kérdező kommentje:
Dehogy megyek urológushoz. Nem beteg vagyok, csak ilyen hétköznapi panasz...
ma 06:10
 8/19 A kérdező kommentje:
#6-os! hogyhogy nem fedi? Nincs elég hosszan meg a bőr rajta vagy hogyan? Ja és nem csak az élvezés utáni állapotot mondom.
ma 06:22
 9/19 anonim ***** válasza:
Ha bírod sokáig csajjal akkor nem gond.
ma 06:26
 10/19 anonim ***** válasza:

Kérdező ->

Úgy hogy nem fedi, máshogy nem tudom leírni. :D nekem ez a természetes. Rátudom húzni de vissza csúszik.

ma 06:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!