Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen tapasztalata van meztelen szaunával kapcsolatosan?
Sziasztok!
Meztelen szaunás véleményekre, tapasztalatokra volnék kiváncsi. Régóta vonz de még nem voltam (nem vagyok szégyenlős típus). Mire készüljek ha megyek majd? Első ilyen élmény lenne.
26F
Illetve esetleg akadna olyan lány/nő aki eljönne velem?

Hová jártál gyerekkel szaunába ?? Ugyanis én hétvégén voltam pl. Bp. Aqvaword Szaunáiban, de nem láttam gyereket a textilesben sem.(nem is egészséges gyereknek ) A Textilmentesbe nem is mehet 18 év alatti személy.
Megjegyzem , hogy nem a szexről szól a szauna, mint már itt írták, de azért megy a nézelődés, meg egyik-másik vendégnek a próbálkozás. Idősebb férfi vagyok, és folyamatosan követett egy középkorú hapsi, mindig oda jött ahol voltam.Elég feltűnő volt, hogy pont akkor zuhanyozott 3-4 alkalommal is amikor én, és pont a szemben lévő zuhany alatt. Nem zavart, vártam, hogy vajon megszólít ?? De nem tette.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!