Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen tapasztalata van meztelen szaunával kapcsolatosan?
Sziasztok!
Meztelen szaunás véleményekre, tapasztalatokra volnék kiváncsi. Régóta vonz de még nem voltam (nem vagyok szégyenlős típus). Mire készüljek ha megyek majd? Első ilyen élmény lenne.
26F
Illetve esetleg akadna olyan lány/nő aki eljönne velem?

6
Ha nem tudsz elvonatkoztatni a testiségtől, és nem fér bele az egyéni szemérmességedbe nálad ez a dolog, akkor leveszed szépen a szörfgatyádat (gondolom, neked is ez a sátorméretű amcsi szarod van), és a meztelen alsótestedre körbetekersz egy tiszta törölközőt vagy szaunalepedőt. Csak akkor arra figyelj, hogy ne feküdj a padon, csak ülj, mert nem illik ráizzadni a fára. Vagy, ha feküdni akarsz, nagy lepedőbe csavarod az egész tested.
Az egész ott megy félre nálad, hogy a mutogatás fogalmát használod erre a tevékenységre.

9
Annyiban vitatkoznék, hogy szó sincs elmaradottságról. Nem azért prűd a magyar, mert még nem jutott el valamilyen szintre, hanem mert visszaprűdült. Vedd csak a 80-as éveket, mennyivel lazább, elfogadóbb, szabadelvűbb volt az átlagember, mennyivel természetesebb és tömegesebb volt a monokinizés, a naturizmus, Délegyházán hétvégente nyáron egy tűt se lehetett állítólag leejteni, annyian jártak ki a cocilizmusban. Egyszerűen az angolszász (amerikai) tömegkultúra meg közfelfogás neoprotestáns gyökerű újprüdériája eluralta a sokkal szabadabb felfogású Európát is (legalábbis a keleti felét, mert a skandinávok vagy a németek nem adják ezen a téren olyan könnyen a mentalitásukat).

Vigyél magaddal:
1. egy normál törölközőt megtörölközni tusolás után
2. egy nagy szaunatörölközőt, amire ráülsz (mindenhol legyen alattad, a lábad alatt is! fára csöpögni nem szabad)
3. ha nyuszi vagy, akkor valamit, amibe becsavarod magad. Értelemszerűen ez nem jó felfogni az izzadságot, mert pl. a karod, a lábad alá már nem jut
4. uszodai papucsot
5. tusfürdőt, előtte alaposan tusolj le (értelemszerűen meztelenül, hogyan lehet gatyában tisztálkodni, azt sose értettem)
6. vizet nagy műanyag palackban; üveg összetörhet
Szaunába szárazon menj be. Kb. 15 perc (homokóra általában van) szauna után kimégy, lehűlsz és hideg vízzel letusolsz!!! izzadtan tilos a merülőmedencébe és mindenféle közös vízbe menni. Ha szédülsz, helyezd magad vízszintesbe, az segít visszanyerni a vérnyomást, illetve hideg vízben trappolj vagy áztasd a lábadat (a jobb szaunákban van erre alkalmatosság). Hűlj le szabad levegőn, aztán mehet a következő kör (összesen 3 ajánlott).

A #14-es tökéletesen összefoglalta a tudnivalókat a szaunázásról, ezt fogadd meg mindenképpen!
Először is keresd meg, hogy hova mész szaunázni. Magyarhertelend, Kehidakustány, Bükfürdő, Sárvár, Hotel Karos, Zalakarosi Fürdő, Szentgotthárdi Fürdő így hirtelen, ahol kötelező a fürdőruhát levenni.
Én Kehidára járok, ott az egész szaunarészleg naturista. Tehát a merülőmedencét, jakuzzit és persze a szaunákat is meztelenül használják.
Az első alkalommal még én is magamra tekertem a lepedőt, de hamar elhagytam és azóta csak magam alá terítem. Ha egyszer kipróbálod így, akkor utána már csakis így akarsz majd szaunázni.
Én azt tanácsolom, hogy miután lezuhanyoztál (szaunázás előtt kötelező!), vedd le a fürdőgatyádat, törölközz meg és tekerd magadra a lepedőt. Majd menj be a szaunába és ott vedd le a lepedőt, terítsd le Z alakban, hogy a lábad alá is jusson, aztán ülj le.
Próbálj meg először üres szaunába menni! A szauna előtti papucsok számából kb. kiderül hányan vannak a szaunában. Szokd egy kicsit a meztelenséget egyedül, aztán majd már később észre sem fogod venni, hogy pucér vagy.
Azt nem árt tudni, hogy a szaunák nem swinger klubok! Oda nem csajozni/pasizni, recskázni vagy szexelni járnak az emberek. Te se tedd!
Gondolom a meztelenség miatt tetted ebbe a kategóriába a kérdésedet.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!