Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kinek milyen tapasztalata van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek milyen tapasztalata van meztelen szaunával kapcsolatosan?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Meztelen szaunás véleményekre, tapasztalatokra volnék kiváncsi. Régóta vonz de még nem voltam (nem vagyok szégyenlős típus). Mire készüljek ha megyek majd? Első ilyen élmény lenne.

26F

Illetve esetleg akadna olyan lány/nő aki eljönne velem?

febr. 21. 13:54
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
83%
Két éve voltam Mórahalmon, akkor még minden nap pucér volt a wellness. Jófej szerbiai magyarok is voltak, mind meztelenül. Most meg már csak pénteken van textilmentes nap, külön takargatós szabályokkal – amíg ez így marad, addig nem megyek.
febr. 24. 11:09
 32/52 Suetonius ***** válasza:
60%

Én is hallottam igen, külön naturista esttel, bármit is takarjon ez a fogalom.

A fürdő egyébként jó, de szaunáért nem oda kell menni.

febr. 24. 12:26
 33/52 anonim ***** válasza:
77%
Nincs naturista est, csak cs-p-szo-v napokon felöntések, külön megvásárolandó belépő ellenében (wtf??? majd biztos megyek minden felöntés előtt jegyet váltani a pénztárhoz). De fürdőruha kötelező; meztelenül lenni csak pénteken szabad, csak a wellnessrészen, és csak takargatós szabályok betartásával.
febr. 24. 13:15
 34/52 anonim válasza:
80%

Tamásiban biztosan van hétközi naturista nap is, ingyenes felöntésekkel. Volt már valaki itt? Tapasztalatok?

Kérdezőnek válaszolva: nagyon sok jó és fontos dolgot felsoroltak már előttem, hogy mire érdemes figyelni. Annyit tennék csak hozzá, hogy bátran próbáld ki és utána szinte biztos vagyok benne, hogy már csak textilmentesen/meztelenül fogsz ilyen helyre járni, illetve az így működő helyeket fogod keresni. Kehidát nagyon ajánlom, véleményem szerint nagyon jó hely.

febr. 24. 14:27
 35/52 anonim ***** válasza:
83%

Az elmaradott vidék, mi ? 😀

A haladó szellemű fővárosban meg egy hely sincs, de még a szűk agglomerációban se.

Egy volt vidéki nagyvárosi, aki Bp-n él lassan 20 éve.

febr. 24. 14:40
 36/52 Suetonius ***** válasza:
76%

Használta itt bárki is az "elmaradott" jelzőt?

De amit 35#ös írt, az attól még igaz: a nagy fürdőkben gondok vannak a textilmentesség betartatásával. Megoldást a magánszaunák jelentenek, mint a Saunabearlang és társai. Bár pl. a Pesterzsébeti fürdő havi szaunaestjei textilmentesek és be is van tartva.

febr. 25. 12:58
 37/52 anonim ***** válasza:
78%
Nem használta senki az „elmaradott” jelzőt, csak karikíroztam az átlagpesti lenézést. 😀
febr. 25. 13:21
 38/52 anonim válasza:
42%
A magánszaunák, például a fentebb említett Saunabearlang, a szauna-szeansz.hu vagy akár mások által szervezett naturista esteken milyen vendégkörre lehet számítani? "Normális" emberek vagy nagyképűek? Ismerkedés itt lehetséges?
febr. 25. 14:58
 39/52 anonim ***** válasza:
76%

A szaunaszeánszokon többnyire normális, egészséges életmódot kedvelő vendégkör van tapasztalatom szerint.

A #36-os válaszhoz pedig hozzá kell tennem, hogy nem csak a havi szaunaesteken, de minden felöntésen betartják a fürdőruha viselés tilalmát, és Pesterzsébeten túl így van ez pl Csillaghegyen és az Aquaworld szaunavilágában is.

febr. 25. 15:23
 40/52 anonim ***** válasza:
23%
És tudtok olyan meztelen szaunahelyekről, ahol szexelni is lehet?
febr. 25. 15:25
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!