Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek van rá esély,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van rá esély, hogy teszem neki?

Figyelt kérdés

Sziasztok, először is le szeretném írni , hogy leszbikus vagyok.

A munkahelyemen ( nem egy munkakörben dolgozunk) van egy lány aki egy ideje tetszek neki. Igazából eddig úgy próbáltam neki "jeleket adni" , hogy ha láttam reggel, illetve délután akkor mindig néztem messziről, szerintem biztos hogy látta is. Egyik nap azt vettem észre,hogy miközben sétáltam el mellette, hogy ő és a barátnője utánam nézett.

A lány, mostanában likeolta a képeim,amit fel teszek és én vagyok rajta illetve a Facebook sztorim is. Megjegyezném , hogy ezt eddig nem csinálta,most az utóbbi időben kezdte el.

Fiúval nem látták, volt aki azt mondta, hogy szerinte a lányokat szeretheti.

Szerintetek ez csak beképzelés a részemről vagy van esély?

Előre is köszönöm a válaszokat!

febr. 19. 19:06
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm utolsó, mindenképp jelezni fogok ❤️
tegnap 05:27
 12/18 A kérdező kommentje:
Attól félek, hogy szégyenbe fogok maradni :( . Félek, hogy igazából nem is teszem neki vagy csak kedves akart lenni és mérges lesz rám, netán el mondja mindenkinek a munkahelyen, hiába nem egy pozíció,de félek ettől kicsit. Félek, hogy csak képzelem a dolgokat. Őszintén mondva,nem vagyok megelégedve magammal,duci vagyok, ő pedig szép lány,és az jár a fejemben miért pont én tetszenék neki ?
tegnap 13:47
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Szerintem várj a dologgal,főleg ha tartasz tőle,hogy el sztorizza a kolegáknak.

Első lépés az,hogy legyetek “barátok”.Alakuljon ki egy bizalmi kapcsolat,ha tetszetek egymásnak pedig alakul az magátol is tovább.

Sajnos azonos neműek esetében nem mindig célra vezető azonnal lépni,hisz simán lehet,hogy a másik nem akar semmi olyat.

Nekem is tetszik egy nő,férje van és gyereke .És néha képes vagyok belelátni dolgokat,hogy ő is akar tőlem valamit,közben nem sok esély van rá .Nem azt mondom,hogy a te esetedben is ez van,de sajnos előfordulhat.

Sok sikert!

tegnap 17:27
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lehet esély rá, hogy tetszel neki. Sajnos a többiek után ennél jobb tippet én sem tudok adni, de sok sikert!! És mindenképpen írj majd, ha van valami! :)
tegnap 19:00
 15/18 A kérdező kommentje:
Még annyi , hogy a barátnőmmel voltam egy képen , megnézte,de erre nem reagált. Viszont eddig igen , hogy egyedül voltam a képen. Miért lehet ez? Ahj el vagyok bizonytalanodva🥺
tegnap 19:30
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet, hogy jelentéktelen csak. Nem akart mondjuk túl sok képedre reagálni. Vagy pedig valóban bejössz neki, és a kép kicsit féltékennyé tette.
tegnap 19:42
 17/18 A kérdező kommentje:

De rá van írva, hogy "barimmal"

Na mindegy, tök hülyének érzem magam most 🫠

tegnap 19:46
 18/18 anonim ***** válasza:
Amíg nem csinál olyan dolgot,ami túl megy a barátság határain,addig csak találgatni lehet
tegnap 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!