Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek van rá esély,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van rá esély, hogy teszem neki?

Figyelt kérdés

Sziasztok, először is le szeretném írni , hogy leszbikus vagyok.

A munkahelyemen ( nem egy munkakörben dolgozunk) van egy lány aki egy ideje tetszek neki. Igazából eddig úgy próbáltam neki "jeleket adni" , hogy ha láttam reggel, illetve délután akkor mindig néztem messziről, szerintem biztos hogy látta is. Egyik nap azt vettem észre,hogy miközben sétáltam el mellette, hogy ő és a barátnője utánam nézett.

A lány, mostanában likeolta a képeim,amit fel teszek és én vagyok rajta illetve a Facebook sztorim is. Megjegyezném , hogy ezt eddig nem csinálta,most az utóbbi időben kezdte el.

Fiúval nem látták, volt aki azt mondta, hogy szerinte a lányokat szeretheti.

Szerintetek ez csak beképzelés a részemről vagy van esély?

Előre is köszönöm a válaszokat!

tegnapelőtt 19:06
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Egy ideje tetszik nekem*

Javítás.

tegnapelőtt 19:06
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem van ra
tegnapelőtt 19:07
 3/11 anonim válasza:
100%
Van rá némi esély, ezek azért tekinthetők jeleknek... Persze nem 100%, de nekem több mint gyanús.
tegnapelőtt 19:48
 4/11 anonim ***** válasza:
75%
Szólj hozzá
tegnapelőtt 19:55
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Hát nem merek még hozzá szólni :/
tegnapelőtt 19:59
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Likeolja a képeid tök jó szimpatikus vagy neki. Szólj hozzá később se lesz jobb lehetőség csak húzod az időt. Nem kell megkérned a kezét kezd egy rövid beszélgetéssel a semmiről. Aztán kérdez meg na mizu milyen ma a meló történt valami érdekes. Kérdezd meg

te a ...nál dolgozol igaz na és szeretsz e azon részen dolgozni.

Csak kezdj el valahogy beszélni vele

tegnapelőtt 20:05
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Elhívhatod rögtön egy kávéra is munka után. Bár nekem az ijesztőbb lenne úgy ha nem beszéltünk előtte semmit
tegnapelőtt 20:06
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kedves 6-os igazad van , köszönöm!♥️
tegnapelőtt 20:15
 9/11 A kérdező kommentje:
Ma reggel is nézett, elég feltűnően , többször is.
tegnap 08:04
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp beszélj vele! Például megszólítod; n haragudj hogy megkérdezem , de nagyon jól néz ki ez a nadrág (vagy gyűrű, kabát cipő, stb), hol lehet kapni ilyet? Azután jöhet, hogy ki a fodrászod, mert jól megtalálta az arcodhoz való frizurát, vagy szoktalak látni és mintha már láttalak volna valahol olyan ismerősnek tűnik az arcod, stb. Nem akarlak feltartani, de merre mész, mert mehetnénk együtt egy darabon. Ezután jöhet a többi szöveg, mivel lány vagy és a lányok képesek órákon keresztül beszélni anélkül, hogy bármi mondanának, ezért ez menni fog. Legközelebb már ismerősként alakítható, hogy "véletlenül" találkozzatok, és dumáljatok beszélgessetek. Ezután már rajtad múlik annak alapján, hogy milyennek ismered meg, hogyan és mikor lépjél tovább a vágyaid eléréséhez. Azért ha az ötleteimből megvalósítasz valamiket, és az sikerre vezet, örülnék ha ezt a tudomásomra hoznád. Hadd hízzak egy kilót, hogy jó ötletet adtam.
ma 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!