Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha áll a farkam egy nudista strandon, vagy a szaunában?
AHogy itt írta valaki, szaunában bizony nem fog felállni. Láthatsz te ott telibe széttett lábbal puncit, abban a melegben nem fog felállni. Más gondja lesz a szervezetednek. Ha meg feláll, ulj a feljebbi lépcsore :D
Furdoben már hamarabb, ha megtorténik, hát istenem. Eltakarod, eltereled a gondolatod és ennyi. Ha nem csinálsz belole ugyet ugy el is mulik és eszre se veszik.
Előttem már megírták a tutit. Vagyis nem nagy gond, ha feláll a cerka, csak ne mutogasd, ne dicsekedj vele. Ha azt látják, hogy oda tartod a törcsit, vagy valamit,próbálod takarni még ha kilátszik is olykor, nem nagy gond.
De ha esetleg a meleg nudira mentél, akkor nyugodtan mutogathatod ! :)
Én is azt tudom mondani, hogy akkor gáz, ha feltűnően viselkedsz. Előfordul, hogy akár spontán feláll, akkor el kell takarni vagy elfordulsz. Szaunában a lepedővel takarhatod, strandon bemész a vízbe vagy hasra fekszel.
Fejben ha igyekszel minél semlegesebb dolgokra gondolni, akkor könnyebb lesz a dolgod.
Ha egyedül mész, akkor előfordulhat, hogy elkalandozik az ember agya, de pl. társaságban ha dumáltok, játszotok akkor eszedbe sem fog jutni, hogy felállhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!