Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha áll a farkam egy nudista strandon, vagy a szaunában?
Figyelt kérdés
Kövezzetek meg tudok magamon uralkodni és nem mutogatom de néha nem sikerül. Ciki ha ilyen helyeken feláll? Takarom ahogy tudom nem akarok kellemetlen helyzetbe kerülni. 😁tegnapelőtt 12:01
1/15 anonim válasza:
Gáznak mondják. Szaunában nem voltam még meztelen,nem is leszek,viszont strandon voltam már és nekem is volt,hogy felállt,kinek nem? Viszont olyankor eltakarjuk,hasra fekszünk,törcsit teszünk elé.
2/15 anonim válasza:
Az gáz, ha ma már többször is vettem levegőt?
3/15 anonim válasza:
A fürdőgatya alá venni kell egy alsónadrágot. Ilyen egyszerű.
4/15 anonim válasza:
Természetes dolog nem vagyunk robotok amúgy se tudsz neki parancsolni ne álljon fel
5/15 anonim válasza:
Dehogyis, sőt, én büszke lennék rá, hogy működik még a kiskatona. Egészséges vagy, az lenne a baj, ha nem állna.
6/15 anonim válasza:
Szerintem izgi lenne, ha egy rakás kan lenne meztelenül a szaunában, és mindenkinek meredezne a dákó. 😁 Igen, az vagyok, mint a kályha..
8/15 anonim válasza:
90 fokban aligha fog felállni, de egyébként nem gáz, csak ne járkálj vele fel-alá peckesen. Feküdj hasra, takard el törölközővel, menj hideg vízbe, hogy lelohadjon.
10/15 anonim válasza:
Egy szép női testet megpillantva szerintem sem gáz, természetes dolog.
Ilyenkor ahogy már javasolták el kell fedni valamivel, hasra feküdni, vagy keresni a tömegben egy idős(ebb) személyt, akinek már nem biztos, hogy "jól áll" a meztelenség, és az is le tudja lohasztani a vágyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!