Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek ma (vasárnap)...

Szerintetek ma (vasárnap) mennyien lesznek a gárdonyi nudista strandon?

Figyelt kérdés

szept. 1. 02:04
 1/4 anonim válasza:
31%

Nem is tudtam hogy van ilyen.De szerintem rengetegen mivel már most éjjel is egy rakat pályaudvar tele van.Vasutasként ilyet még nem éltem meg.

Mi van itt megkattantak az emberek országszerte?

Hova megy mindenki és főleg ilyen késő éjjel is???

Bár már mindjárt hajnal van:D Kész röhej

Miről maradtunk le, ingyen osztják mindenfele a pénzt vagy az aranyrúdakat?

Nem győzzük kapkodni a fejünket a munkatársainkkal és a pályafenntartókkal együtt.Kitört a harmadik világháború hogy mindenki menekül a fővárosból???

Nem most kezdődik az iskola,vagy mi van itt??

szept. 1. 03:36
 2/4 anonim ***** válasza:
40%

Úristen!

Nem irigyellek benneteket😁😂😜😆

Egyébként ja! Valami olyasmi.

Talán a harmadik világháború mégsem,de hogy a nyári szünet meg lesz hosszabbítva ahhoz kétség sem fér.Az egész interneten ez a téma.

Mindenki fel van háborodva az új telefonkobzó rendszer bevezetése miatt Tanár-Diák egyaránt.Ezen felül gondolom azt tudod,hogy hőségriadó van, meg minden más is.Elszabadultak az indulatok és egyesek az utolsó napokat is teljesen ki akarják használni a NAGY iskolakezdések előtt.De van emögött persze még más is.Majd hétfőn megtudjuk,mert szalad itt minden és a "leves is kifut..." Lesz itt nemulass nemsokára

A kérdezőnek pedig írom hogy természetesen sokan.Mindenütt sokan lesznek már sokan vannak.Főleg a vízpartok mellett lesznek még többen.

Hatalmas balhé lesz itt hétfőtől ilyet még sokan nem láttak😂

szept. 1. 03:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Annyit tudok garantálni, hogy én nem leszek ott.
szept. 1. 06:47
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Hétvégén mindig többen vannak.
szept. 1. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!