Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elfogadható perverzió az,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadható perverzió az, hogy kedvelem a dirty anált?

Figyelt kérdés
Ez tehát azt jelenti, hogy kedvelem a beöntés nélküli, előkészületek nélküli anál szexet, amelynek hatására az ánusz kakis lesz. De nem szükséges számomra komolyabb kakiszex, talán ez nem is minősül még annak. Woodman castingokban gyakran előfordul ilyesmi, ott tetszett meg. Eddig egy prostival próbáltam, az egyik ilyen eset életem eddigi legjobb szexuális élménye volt. De volt olyan is, amikor a szagok miatt undorító volt számomra. Amit még észrevettem, amikor ezt kipróbáltam, hogy sokkal jobban megy az anális szex olyan szempontból, hogy kellemesebb érzés, talán pluszban rásegít a síkosítóra. A természetességet szeretem, talán ez is azért van. Mert az a természetes, hogy az ánusznál a széklet gyülemlik és nem az, hogy beöntést csinálunk. Van itt olyan nő, akit ez érdekel, izgat? 28/F

tegnapelőtt 10:56
1 2
 11/13 TiniTitán0213 ***** válasza:
Én is szeretem.
tegnapelőtt 15:44
 12/13 gabor49 ***** válasza:
huh ilyen engem is érdekelne lánnyal 50?/f
tegnap 06:21
 13/13 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel probléma,ha mindkét félnek belefér.Mi is csináltuk már így L.
tegnap 06:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!