Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szokás még napjainkban a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szokás még napjainkban a petting vagy már az első alkalommal teljes szex van ?

Figyelt kérdés
Kinek mi a véleménye erről ? Mennyire gyakori a dolog ?

#szex #petting #Kezdödő párkapcsolat
tegnap 23:53
 1/7 A kérdező kommentje:

Első párkapcsolataim során a pettingnél nem mentünk tovább az első testi kapcsolat során.Első sorban az érzelmi dolgokat próbáltam kimutatni és nem a testit. Évekkel késöbb már ugy gondolom talán kár volt kihagyni. Talán ez miatt ért véget néhány kapcsolat...

Ki mit gondol erről ?

tegnap 23:58
 2/7 anonim ***** válasza:
48%
A kérdésből elég nagy a valószínűsége, hogy még baromira fiatal vagy ami tök jó, én is szívesen újra kezdeném mert k jó minden elsőre. Figyi egy intelligens, érett nőt nem fogsz tudni megtartani normális kapcsolatban minőségi előjáték nélkül. Pont. S te igényes lányra vágysz remélem.
ma 00:58
 3/7 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem ez korfüggő. Fiatalon teljesen normális, ha első alkalommal csak ismerkedtek egymás testével, és nem történik meg a konkrét szex. Idősebben már szerintem első alkalommal minden megtörténik.
ma 07:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy érzitek. Ha nagyon megvan a kémia, nem értem miért lenne gond, ha egyből van rendes szex is.
ma 07:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Felnőtt emberek szexelnek....
ma 07:50
 6/7 A kérdező kommentje:

59 éves vagyok, már nem mai gyerek. Csak azért lettem kiváncsi mert ezt a szót, kifejezést évtizedek óta nem hallottam senkitől. Mintha valami ódivatú szokás lenne amit elkell felejteni. Én a 80-as években voltam tini, akkoriban még erősebben élt az a felfogás hogy szex csak házasságban. Ez amolyan kibúvó volt ez alol. Az ismeretségi körömben a lányok akkoriban inkább ezt részesitették elönyben. Végülis nem történt meg a konkrét szex de lehetőség volt megismerni a másikat. Ha valami nem jött be a másikon, akkor megvolt a tudat,hogy nem volt szex.

Lehet furának tünik hogy ilyesmire vagyok kiváncsi ennyi idösen,de ez csak elméleti síkon érdekel, mielött még valaki félre értené.

ma 09:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Mármint melyik kifejezést nem hallottad?
ma 11:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!