Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem nedvesedek be, miért szorongok szex közben? PCOS-nek lehet tünete?
Van hogy ha gyorsan indítunk és meg kell állítanom a párom hogy ölelkezzünk kicsit mert elkezdek szorongani pedig régen semmi gondom nem volt egy gyors menettel, most meg már átmentem vaniliába...
Nem tudom hogy pcos-nek lehet-e tünete, de teljesen elvesztettem a libidom:(
Írtak fel rá fogamzásgátlót? Mert akkor az az oka.
Én is teljesen érzéketlen lettem tőle. Mióta abbahagytam visszatért minden vágyam
Nem, régen szedtem fogamzásgátlót addig semmi bajom nem volt.
Most csak barátcserjét ajánlott az orvosom mert amúgy spirálom van, tehát a fogamzásgátló nem jöhetett szóba
Kezdjen nyalással.
Én se nedvesedek be soha ha túl korán nyúl oda és kb impotensnek érzem magam
#5 szerintem ha bátran használnátok a sikosítót és tudnád szabadon élvezni a szexet, akkor egy idő után lehet elmúlna a görcsösséged.
Mert amúgy az is jó, amit 6 ír, hogy nyaljon előtte, de lehet itt is benned maradna a para, ha egyszer már ilyen erős lett benned, hogy elég nedves leszel e, hogy lesz most mi lesz. és a sikosítóban meg bízhatsz, hogy minden ok lesz. Csak szokd meg ezt a kicsi furaságot, hogy sikoszító. Más meg más eszközöket használ. És lehet ha le tudsz lazulni és sok idő telik el jó szex mellett, akkor nem is lesz rá szükséged. de ez sok idő, míg egy ilyen dolog át alakul.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!