Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, milyen érzés számotokra nőként hogy nem kell a péniszetek méretén paráznotok?
Első azért miért lenne egy férfi rohadék ? Vagy akkor legyen kiegyenlített a dolog, egy nő is legyen rohadék ha lehord egy férfit a pénisze, heréi kinézete-mérete miatt.
Mitől más a kettő ? Gondolom le lesz pontozva a válasz pedig egy teljesen jogos dolgot írtam le. Vagy lehessen mindkettőnek vakamit vagy egyiknek se!
A nők lehet több minden miatt aggódnak és paráznak.
A hajuk miatt, a szempilla miatt, a ruhát órákig válogatják , próbálják fel.
De a mellük miatt meg főleg, azért is töltetik fel, meg a szájukat is.
#6 olyan nőt még nem láttam, aki a férfi farkán nevetett volna, de olyan férfit rengeteget, akik a nőkön röfögtek, hogy milyen csúnyák. Mikor az a nő nem csinált semmit, csak épp elsétált mellettük. Mintha a nők arra lettek volna kitalálva, hogy a férfiaknak tetszenek.
Ti vagytok azok, akik folyton hisztiztek a farkatok miatt, és ezért a nőket szóljátok le.
Nem láttál olyat ? Mennyi nő van aki itt is szidja a kisebb méretűeket, vagy akárhol akik eten viccelődnek meg aláznak meg férfit. De az nem baj.
Fordítva szerintem ritkább hogy férfi aláz meg nőt a mell métete miatt, de ha igen akkor is a legtöbben elítélik érte. Míg egy nő menőnek számít ha megaláz egy férfit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!