Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotok nem szeretne szexelni ti is ott hagyjátok? (lent)
Figyelt kérdés
Tegnapi nap folyamán picit fájdalmasabb volt az együttlét, nem élveztem, így abba hagytuk.
Ma megint szeretett volna szexelni a párom, én mondtam hogy ne, tegnap is nagyon fájt. (Hozzátenném, előjáték nélkül) így fogta magát es haza ment. En lennek ennyire hulye?
tegnap 20:23
1/7 anonim válasza:
Persze, ha nem akarna szexelni, nem is jönnék össze vele. Akkor nem egymást keressük. 45F
2/7 Fragments of Fantasy válasza:
Én azt hagynám ott a helyedben aki ennyire leszarja, hogy neked mi a jó.
3/7 anonim válasza:
Nem nem vagy hulye !! Jobb hogy haza ment !!!
4/7 anonim válasza:
"Hozzátenném, előjáték nélkül"
És miért engedted neki előjáték nélkül?
5/7 A kérdező kommentje:
4. A mostani eset lett volna előjáték nélkül, erre mondtam hogy nem, illetve tegnap is fàjt (előjátékkal)
Erre ő hazament
tegnap 21:04
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom ez eddigi valaszokat mindenkinek
tegnap 21:05
7/7 anonim válasza:
Nem a párod - legalábbis nem úgy tekint rád, csak egy szexbabának. Próbáld ki, hogy áthívod csak úgy beszélgetni, együtt lenni és közlöd vele ma nem akarsz szexet. Aki szeret az elfogadja, aki csak lyuknak néz az meg nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!