Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért jó a férfiaknak ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó a férfiaknak ha lenyeljük?L

Figyelt kérdés
jan. 22. 21:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%

Megtisztelő érzés. :)

Nekem az se probléma egyáltalán, ha nem nyeli le. Ahogy jól esik.

jan. 22. 22:01
 2/15 anonim ***** válasza:
96%
Ha hihetek a páromnak, akkor egyrészt a látvány és a tudat izgató, másrészt nincs a folyamatos élvezet félbeszakítva.
jan. 22. 22:01
 3/15 Fragments of Fantasy ***** válasza:
83%

Nem tudom, számomra igazából soha nem volt "elvárt" dolog. Nem is értem, hogy másnak miért. Valószínűleg valami félrement bennem.

F

jan. 22. 22:05
 4/15 anonim ***** válasza:
87%
Izgató a tudat, hogy lement
jan. 22. 22:09
 5/15 anonim ***** válasza:
81%
Mert ezt gondolják menőnek. Amúgy szhopásnál praktikusabb is ha lenyeled, egyszerűbb mint köpködni, törölgetni utána.
jan. 22. 23:06
 6/15 anonim ***** válasza:
46%
Semmiért. Kivéve ha "na ezt a végtermékemet is beléd küldhetem, mert én vagyok a nagy kan" érzés nem hatalmasodik el a pasin. A nö részéröl praktikus megoldás, hogy ne kelljen azzal a nyulos-folyos rossz szagu váladékkal sokat foglalkozni. Nem véletlen, hogy a prostik kapták fel eleinte. Késöbb elterjedt a párkapcsolatokban is. (Tudom most jön a felhorkanás, lepontozás, de nem baj!)
jan. 22. 23:34
 7/15 anonim ***** válasza:
80%
Mert nem köpköditek szét, és nem leszek ondós tokától-bokáig
jan. 23. 00:21
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Nincs félbeszakítva a dolog egy részt, másrészt maga a látvány, meg a tudat izgató!

Egyébként én nem várom el senkitől, hogy lenyelje, úgy csinálja, ahogy neki jól esik.

jan. 23. 01:41
 9/15 anonim ***** válasza:
56%
Amiért a csajnak mikor kinyaldosom belőle....
jan. 23. 03:49
 10/15 anonim ***** válasza:
''Legényfogó,,
jan. 23. 07:21
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!