Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt gyakorin miért vannak elnyomva a nagymellű lányok és mindenki inkább a kicsi melleket szereti?
Figyelt kérdés
ma 18:54
1/8 anonim válasza:
Nincs az elnyomva. Van akinek ez tetszik,Van akinek a másik.
Neked nagy van?
2/8 anonim válasza:
Nincsenek elnyomva. Ezt álmodtad vagy mi? :D
Eddig itt mindenki megdugott volna a D kosarammal
3/8 anonim válasza:
#2. Az mekkora a D? Nekem ezek a betűk és számok semmit nem mondanak.
4/8 anonim válasza:
Tenyérben nem fér el
ABCDE növekvő sorrendben
5/8 anonim válasza:
Nem beszelgettem itt meg ilyen lannyal, szerintem meg tali is lehetne belole szoval...nem tudom mire alapozva gondolod h el vannak nyomva... :-/ F.
6/8 anonim válasza:
Szerintem nincsenek elnyomva, csak valakinek ez jön be, valakinek meg az.
És az hogy egy kis mellű nő kiír egy kérdést és mindenki egyből írja, hogy imádja, egy oka van: mindenki megakarja dugni a csajt!
Egyébként én tényleg a kis ciciket csípen, a nagy mellű lányok nem indítanak el bennem semmit!
7/8 anonim válasza:
Nincsenek elnyomva. Csak a sok lúzernek nem jutott még normális mellű csaj, így azzal nyugtatják magukat hogy nekik ez jön be.
8/8 anonim válasza:
Van itt egy rakás férfi akinek egyáltalán nem számít a mellméret, mert van más női testrész amit jobban szeretnek mint a mellet. De őket meg ugye el szokták hordani mindenféle fétises, beteg idiótának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!