Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi lehet ez nálam? Többi lent

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet ez nálam? Többi lent

Figyelt kérdés
Valamiért folyamatosan úgy érzem, hogy gyerekként, tiniként sokkal jobban néztem ki mint most. Továbbá, enyhe vonzalmat is érzek a gyerek- és tinikori énem iránt, felizgat ha arra gondolok, hogy hogyan maszturbáltam akkoriban pl, ésogy szívesen megnézném magam kívülről, hogy milyen lehettem közben. Van itt még így valaki?

tegnap 11:37
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
Keress fel egy pszichológust!
tegnap 11:45
 2/4 anonim ***** válasza:
74%
Mert beteg a fejed.
tegnap 11:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom hímnemű vagy.
tegnap 12:04
 4/4 anonim ***** válasza:
45%
Akkor én is beteg vagyok, tikinént úgy néztem ki mint egy fitnesz magazinon lévő pasi, oda is voltak a csajok a suliba meg a főiskolán is azért, öröm volt látni magam a tükörben, szívesen visszanézném minden sima és intim pillanatomat. Közel vagyok a 40-hez de nyilván olyan testem, bőröm már nem lesz sosem mint tini koromban ez biológia, az "k" jó volt :D
tegnap 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!