Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagalnatok ha a gyereketeknel talalnatok szexjatekot?
Figyelt kérdés
kivancsi vagyok a szulok velemenyere (de aki nem szulo, az is nyugodtan irhat velemenyt.)
mind a ket szempont erdekel - ha az illeto kiskoru, illetve ha az illeto felnott.
(szexjatek alatt meg a vibratort, dildot meg egyebeket ertem (ami onkielegitesre szolgal), nem a kotelet vagy BDSM-fajta targyakat.)
ma 19:36
2/13 anonim válasza:
Ha a fiamnál dildót találnék, akkor kicsit elszomorodnék. Műpunci oké. Az nekem is van.
3/13 anonim válasza:
Semmit, tiszteletben tartanám a magánéletét. Anyukám is így csinálta. 24/N.
4/13 anonim válasza:
A fiamnak vannak szexjátékai, egészséges fiatal férfi.
5/13 anonim válasza:
Egy vibrátorban ugyan mi a rossz van? Inkább azt használja, mint a háztartási dolgokat.
7/13 A kérdező kommentje:
de ezt kiskorura is irjatok?
ma 20:26
8/13 anonim válasza:
Most ezt úgy írod, mintha 18 éves kor előtt nem létezne szexualitás. Hagyjuk már ezt az álszent marhaságot.
9/13 anonim válasza:
Miert a 18 alattinak nem lehet szexjateka?
18 alattiak már dugnak csak megsugom
10/13 Lazy Lover válasza:
Attól függ fiú vagy lány meg hogy hány éves de mindenképpen fel világosítanám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!