Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek miért írnak hetero pasikra társkeresőn?
Figyelt kérdés
Más oldalon még megértem hátha szerencséje van, de társkeresőn ahol meg lehet jelölni milyen a szexualitás, vagy mit keres az ember (én mind2-t megjelöltem és egyértelműen ott van, hogy nőt keresek). Akkor miért ír rám egy csomó meleg? Már nagyon zavar és a bemutatkozásomban is eléggé goromba módon fogalmazok a melegekről, gusztustalan már ez a viselkedés. Főleg azoktól akik még erőltetik a témát az egyértelmű nem tetszésem kifejezése után.ma 13:14
2/3 anonim válasza:
Két okból:
a) Amiért nagyon sok heterók is ráír az összes nőre, akkor is ha az világosan leírta távolról sem olyan pasit keres mint maga az üzenet küldője. Ettől még ctrl+c - ctrl+v körlevél naponta százasával küldve mindenkinek is.
b) Sok a rejtőzködő biszex aki heterónak írja magát de valójában nem az.
3/3 anonim válasza:
Nekem is írnak, de ha ennyien vannak, hogy van az, hogy nem találják egymást? Vagy én tetszem nekik? Nem értem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!