Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ilyen szinten van a társkereső...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen szinten van a társkeresőn lévő melegek nagy része?

Figyelt kérdés

Kint vagyok képpel, vállalva azt, hogy hogy nézek ki, és ma már a 4. kép nélküli küld el a halál fszára, amiért nem akarok hozzájuk felmenni úgy, hogy előtte ők nem mutattak képet.

Merthogy nem a képtől függ, hogy milyenek az ágyban, stb stb, sőt egyenesen megsértődnek és felfogni nem bírják, hogy valaki akarja látni a másik felet akivel beszél.

Ezen kívül még a kedvenceim a passzívok akik rámírnak, hogy dugjam meg őket, pedig kint van, hogy passzív vagyok én is.

Valaki csak farok fotót küld, valaki csak szia szex üzenetet, komolyan mondom lehet, hogy ez hisztinek fog tűnni de teljesen kiégtem már az egész társkeresésből, inkább letörlöm magamat mindenhonnan.

2022. jún. 22. 12:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom a többség csak ingyen szex keresőnek használja az ilyen helyeket.

Írd ki, hogy kapcsolatot keresel az ilyeneket meg szó nélkül tiltsd le.

2022. jún. 22. 13:20
 2/8 anonim ***** válasza:
78%

Kicsit hisztis meleg srác vagy

Komolyan mondom.

Kapcsolatot szeretnél nem 1 hét alatt fogod megtalálni, nem is 1hónap alatt.

Profil kép nélküliekkel nem állunk le cseverészni, vagy aki az első levélben profilképpel nem kezdi tiltjuk, ez alap ha kapcsolatot akarsz aki farok képpel kezdi vagy csak képeket gyüjtöget szintén tiltás vagy egyszerűen nem reagálsz rá míg nem üt meg egy normális hangnemet profilképpel.

Ne idegesicsd magad ilyen embereken felesleges, és ne add fel. Kitartás 👍

2022. jún. 22. 13:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen megértem a kérdezőt.Nem hisztis, egyáltalán nem.

Csak éppen nem csúszott bele a meleg mocsárba,mint sokan.És sokan vannak,akik így gondolják mint ő, és kezdenek belefáradni,mint ő is.

Összes társkereső,GYK, minden fórum tele kamusokkal,idiótákkal...

2022. jún. 22. 13:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
nyugi a csajok is rengeteg ilyen üzit kapnak a pasiktol valakik nem tudnak mást irni csak annyit hogy "sex ?" és várják hogy ezzel összejöjjön valami.
2022. jún. 22. 15:40
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Jaaaaa....ehhez szokj hozzá!sajnos ilyenek.és még ő parasztozza le ha valaki képet kér.Volt mikor kép nélkülivel ismerkedtem de én mindíg kérek képet privátba.Aki nem ad annak valami nem stimmel ott már átbszás vagy egy könnyü móka kell.
2022. jún. 22. 18:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy hisztis kérdező.

Kép nélküli lapítokon ne akadj ki nem kell foglalkozni velük. Sajnos általános az amit te is én is tapasztalok.

2022. jún. 22. 22:14
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Általában megvan az oka, hogy miért nincs kint képe valakinek. Sok elutasítást kapnak vagy kezdő és még fél felvállalni magát stb. Én már nem foglalkozom velük. Azokat meg egyenesen nem értem, akik belemennek úgy egy találkozóba, hogy előtte nem látták a másik arcát. Ha valaki nem küld képet a beszélgetés elején, azt hagyom. Na meg anonim módon mindenki szája nagy, tét nélkül lehet mocskolódni.
2022. jún. 22. 23:48
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez melyik társ kereső?
2022. jún. 23. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!