Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen szinten van a társkeresőn lévő melegek nagy része?
Kint vagyok képpel, vállalva azt, hogy hogy nézek ki, és ma már a 4. kép nélküli küld el a halál fszára, amiért nem akarok hozzájuk felmenni úgy, hogy előtte ők nem mutattak képet.
Merthogy nem a képtől függ, hogy milyenek az ágyban, stb stb, sőt egyenesen megsértődnek és felfogni nem bírják, hogy valaki akarja látni a másik felet akivel beszél.
Ezen kívül még a kedvenceim a passzívok akik rámírnak, hogy dugjam meg őket, pedig kint van, hogy passzív vagyok én is.
Valaki csak farok fotót küld, valaki csak szia szex üzenetet, komolyan mondom lehet, hogy ez hisztinek fog tűnni de teljesen kiégtem már az egész társkeresésből, inkább letörlöm magamat mindenhonnan.
Gondolom a többség csak ingyen szex keresőnek használja az ilyen helyeket.
Írd ki, hogy kapcsolatot keresel az ilyeneket meg szó nélkül tiltsd le.
Kicsit hisztis meleg srác vagy
Komolyan mondom.
Kapcsolatot szeretnél nem 1 hét alatt fogod megtalálni, nem is 1hónap alatt.
Profil kép nélküliekkel nem állunk le cseverészni, vagy aki az első levélben profilképpel nem kezdi tiltjuk, ez alap ha kapcsolatot akarsz aki farok képpel kezdi vagy csak képeket gyüjtöget szintén tiltás vagy egyszerűen nem reagálsz rá míg nem üt meg egy normális hangnemet profilképpel.
Ne idegesicsd magad ilyen embereken felesleges, és ne add fel. Kitartás 👍
Teljesen megértem a kérdezőt.Nem hisztis, egyáltalán nem.
Csak éppen nem csúszott bele a meleg mocsárba,mint sokan.És sokan vannak,akik így gondolják mint ő, és kezdenek belefáradni,mint ő is.
Összes társkereső,GYK, minden fórum tele kamusokkal,idiótákkal...
Nem vagy hisztis kérdező.
Kép nélküli lapítokon ne akadj ki nem kell foglalkozni velük. Sajnos általános az amit te is én is tapasztalok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!