Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 30 év felett már inkább a nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 év felett már inkább a nők kuncsorognak a szexért?

Figyelt kérdés
ma 09:20
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
75%
Nagyon el vagy te tájolódva kérdező... 😄😄😄
ma 11:29
 22/33 anonim ***** válasza:
70%
Te vagy fogyi kiscsillag.Nagyobb arcom van ,mint húsz évesen.Aki könyörög,az mindig is könyörgött.Eleve ti kuncsorogtok mindig a pináért.Ami nem lenne baj,ha kemény farkatok lenne,értenétek a szexhez,és birnátok is sokáig.Erre nem minden férfi képes.Ma még válogatok,mett 29 vagyok,holnap meg már kuncsorgok,mert 30?Egyik napról a másikra rusnya lettem?Akkor dugok,es azzal akivel akarok.Mondjuk nem szoktam csak a férjemmel,régem volt pár hármas alkalom.De egy harminc feletti nőnek nem kell kuncsorognia.
ma 11:33
 23/33 anonim válasza:
0%

40 felé közeledő szűz férfi vagyok...

van egy minimális rétege a nőknek,akiknél fent áll az amit mondot,1,2 százalék,pont őket fogta ki,nyilván ő se brad pitt,manapság a 60 éves nők százezreket költenek szépségápolásra,mennek a fiatalabb barátnőkkel fiú csippendél show-ra meg azariah koncetre,nyilván nem azokat irom most akik pl traumát éltek át és az összeomlás szélén állnak

ma 11:40
 24/33 A kérdező kommentje:
22. Na nálad tudod ki kuncsorogna! A szöveged és a stílusod alapján egy retek proli cigány vagy, a férjed ks hasonló undormány karakter lehet, a 3-asis gondolom csaladon belül maradt, zsák a foltját! Te nem nő vagy, max nőnemű.
ma 11:59
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Szép magyar nő vagyok nyugi.De 40 éves,formás,hosszú hajú.A férjem 46 éves,izmos,tőlem magasabb,szintén magyar.Őrá is másznak a huszon éves nők,a harmincasok is,de megnyugtatlak nem kuncsorognak szexért,csak megmondják,hogy szabad a pálya,ha gondolja.

A hármas az ismerőssel volt,nem családtaggal,nem kell aggódnod.Élvezte mindenki.Életedbe nem fogod olyan nőbe verni,mint én.Az olyanok,mint te szoktak fennhangon lehordani,amugy megy pitiznek,mint a kiskutya.

A te tökéletes stilusod is beszédes.A hirtelen indulatod.Kuncsorogj csak tovább,egy harmincas nő pont,hogy nem fogja lejjebb adni.Ha a húszévesnek nem kelledt,a harmincasnak sefogsz még annyira se.

ma 12:10
 26/33 anonim ***** válasza:
90%

Anyám 60+, de neki is két pasi udvarol, mindkettő fiatalabb. Azért nem tud választani, mert az egyik csak szexre megy, de jól is csinálja. A másik meg elhalmozza ajándékokkal, viszi nyaralni, ide-oda, de nem bírja a tempót az ágyban. Szóval nem választ, csak ügyesen megszervezi, hogy ne tudjanak egymásról.

Lehet, hogy annak kell kuncsorignia, aki egy pasit tart, és bizony 30 felett egyre nehezebben teljesítik a normát a férfiak. De erre ott a legegyszerűbb megoldás, kell egy-két pótkerék.

ma 12:36
 27/33 anonim válasza:
52%
26 manapság ez a divatos élet,amit muterod hajszol,gyerek szülés se divat,inkább alszanak kutyával egy ágyba,az okosabb dolog.
ma 12:52
 28/33 anonim válasza:
91%

" hanem hogy 30 felett mar kuncsorognak a szexért, "

Biztos lehetsz benne, hogy ez nem igaz :D

És 40, 50 felett sem kuncsorognak a szexért, fiatalabb pasit is találnak könnyedén.

ma 13:18
 29/33 anonim válasza:
52%
28 tudjuk,lelett írva,nem kell 100 szor,a kérdezőn kívül amúgy is tudja mindenki
ma 13:25
 30/33 anonim ***** válasza:
56%
A szexért nem kell kuncsorogni még idősebbnek sem. Kapcsolat ami nehezebben jöhet össze. Sok 25-35 évesnél már ott van 1-2 gyerkőc is így még nehezebb. De a szex az nem nagy dolog nekik összehozni.
ma 14:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!