Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 év felett már inkább a nők kuncsorognak a szexért?
40 felé közeledő szűz férfi vagyok...
van egy minimális rétege a nőknek,akiknél fent áll az amit mondot,1,2 százalék,pont őket fogta ki,nyilván ő se brad pitt,manapság a 60 éves nők százezreket költenek szépségápolásra,mennek a fiatalabb barátnőkkel fiú csippendél show-ra meg azariah koncetre,nyilván nem azokat irom most akik pl traumát éltek át és az összeomlás szélén állnak
Szép magyar nő vagyok nyugi.De 40 éves,formás,hosszú hajú.A férjem 46 éves,izmos,tőlem magasabb,szintén magyar.Őrá is másznak a huszon éves nők,a harmincasok is,de megnyugtatlak nem kuncsorognak szexért,csak megmondják,hogy szabad a pálya,ha gondolja.
A hármas az ismerőssel volt,nem családtaggal,nem kell aggódnod.Élvezte mindenki.Életedbe nem fogod olyan nőbe verni,mint én.Az olyanok,mint te szoktak fennhangon lehordani,amugy megy pitiznek,mint a kiskutya.
A te tökéletes stilusod is beszédes.A hirtelen indulatod.Kuncsorogj csak tovább,egy harmincas nő pont,hogy nem fogja lejjebb adni.Ha a húszévesnek nem kelledt,a harmincasnak sefogsz még annyira se.
Anyám 60+, de neki is két pasi udvarol, mindkettő fiatalabb. Azért nem tud választani, mert az egyik csak szexre megy, de jól is csinálja. A másik meg elhalmozza ajándékokkal, viszi nyaralni, ide-oda, de nem bírja a tempót az ágyban. Szóval nem választ, csak ügyesen megszervezi, hogy ne tudjanak egymásról.
Lehet, hogy annak kell kuncsorignia, aki egy pasit tart, és bizony 30 felett egyre nehezebben teljesítik a normát a férfiak. De erre ott a legegyszerűbb megoldás, kell egy-két pótkerék.
" hanem hogy 30 felett mar kuncsorognak a szexért, "
Biztos lehetsz benne, hogy ez nem igaz :D
És 40, 50 felett sem kuncsorognak a szexért, fiatalabb pasit is találnak könnyedén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!