Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 év felett már inkább a nők kuncsorognak a szexért?
Figyelt kérdés
ma 09:20
11/33 A kérdező kommentje:
Ez tény. 20-as éveikben még játsszák a megközelíthetetlent, meg hogy nekik csak a pasik felső 10 százalékából kell, meg el kell halmozni őket mindennel, hogy "méltóztassanak" szexelni. 30 felett meg elmész randira és jó esetben már az első-masodik randin megdughatod, még ő tukmálja magát. :D
ma 10:48
12/33 anonim válasza:
Semmilyen életkorban nem kuncsorognak a nők szexért.
13/33 anonim válasza:
2,amikor egy férfi panaszkodik hogy a nők válogathatnak,jön a sóder hogy nem,ha egy férfi támadóan ki írja hogy 30 felett a nők nem válogathatnak,akkor jön a nők részéről a menőzés hogy de,persze ezt nyilván tudja mindenki
14/33 anonim válasza:
Nem tudom milyen alternatív világban élsz.40 éves vagyok,bőven szexeltünk tizenévesen.Akkor is volt,aki pénzért,meg kitartatta magát,mint most.
De akkor nem is ríttak a fiúk,hogy randin fizetni kell,meg szívesen adták az ajándékokat.Nem csak a jól kinéző emberek voltak kapcsolatban.Akárhol lehetett dugni,ez most sincs másképp.
15/33 anonim válasza:
13-as nem menőzök.Még a felettem lévő korosztály is válogathat.Komolyan azt hiszi mindenki,hogy 30 felett nem dugnak?Ha csak az idegeneket nézem,akik nem ismernek milyen vagyok,akkor is akadna huszonévestől felfele szexre.Normális is,nem csak alja.
16/33 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy vannak olyan 30 felettiek is, akik még válogathatnak, de azok biztos nem az ide irkáló egész nap ide irkáló szörnyellák.
Már kaptam jópar képet az itt lévőkről/lévőktől, vagy tonnadonnák vagy leokádiák, szerintem még fizetnének is h megdugja őket valaki.
ma 11:13
17/33 anonim válasza:
Csúnya nőknek is van párjuk.Menj ki az útcára,és nézz szét.Ha meg jól tud sz.opni,arra mindig lesz valaki,és ha nem is mindenki,de lesz,aki dugja.
18/33 A kérdező kommentje:
17. Te fogyi vagy? Nem az volt az állítás, hogy a csúnya nőknek nincs párjuk, hanem hogy 30 felett mar kuncsorognak a szexért, ergo eléggé visszavesznek az arcból, meg beérik alacsonyabb kategóriaval is.
ma 11:20
19/33 anonim válasza:
Az 57 éves szeretőm aki rendkívül csinos nem kell hogy kuncsorogjon a szexért mert anélkül is imádom megdugni! Viszont mindent megad imádja ha a szájába vagy a popsijába élvezek! Amit viszont fiatalabb korában nem engedett másoknak!
20/33 anonim válasza:
Normális ember semmilyen korban nem kuncsorog szexért, nemtől függetlenül. Kölcsönös vonzalom, vágyak ami kell ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!