Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolatot szeretnék, de képtelen vagyok lemondani a titkos vágyaimról, mi a teendő?
Jó lenne valakit szeretni és viszont szeretve lenni.
Nem vagyok félrelépős, de olyan vágyaim vannak, amiket csak fizetős lánnyal tudok csinálni, mert elő nőt nem izgat az ilyen!!
Próbálkoztam már barátnővel, de vagy barátnő volt, vagy a vágyak kielégítése. A kettő együtt nem ment..... Én meg nem bírom ki így. Havonta egyszer szükségem van erre.
Kisminkel, lánynak öltöztet és megdug straponnal. Ennyi. Enélkül rosszul vagyok.
Mit csináljak?
Ha elmondod már nem lesz titkos, és ezzel kényes dolgot szolgáltatsz ki magadról. Amivel akár vissza is élhet aki késöbb bántani akar.
Ha elfogadsz tanácsot egy 59 éves pasitól, akkor soha ne mond el senkinek.
Tanulj meg ezzel együtt élni.
Én 23-24 éves koromban nősültem meg. A nő akit elvettem azért vettem el mert szeretett engem és előtte még szüz voltam. Mikor belejöttem a szexbe a guruló almát is megdugtam volna. De aztán 4-5 év múlva, mikor második gyerek született neki egyre ritkábban volt kedve a szexhez. Fáradt volt, rendszerint elfordult tőlem az ágyban. Hónapokig kinlódtam mikor adodott lehetöség félre keféltem. Egy nálam akkor már sokkal fiatalabb nővel. Az olyant adott az ágyban amit azota se tudott senki fellül múlni. Egyszerüen elképesztő volt a csaj. Elváltam, össze jöttünk de kb 1 év múlva vissza mentem elözö feleségemhez. Utolag baromság volt de akkor elhatároztam lemondok örökre a saját vágyaimról és csak a gyerekimnek élek. Nem tudtam elnézni hogyan élnek nélkülem. Azota a szexuális életem egy nagy nulla.
Néha rájön a mamira a görcs akkor kiméletből teljesitek valamit de nem élvezem a dolgot. Talán hihetetlen de már kb évente 1-2 alkalommal ráveszem magam és rámászok, de inkább masztizok, még az is jobb.
Ő sem zavartatja magát, esténként mikor azt hiszi alszok keményen magához nyúl. Én meg ugy csinálok mint aki alszik. igy első hallásra elég drasztikusan hangozhat, de ez a kemény igazság. Az idö mindannyiunk felett egyszer eljár. A legtöbb férfi hiába öregszik meg, akár 70 évesen is afiatal csinos lányokat kivánja és nem a totyogó öreganyót. Persze kiméletből nem adjuk jelét de vannak akik ezért lesznek inkább impotensek.
Kivánnák ők a puncit csak nem az öreg aszalt szilvát. és minden nap reggel egy öreg anyó mellett ébredni elég lehangoló tud lenni. Az ember esze tudja és érti hogy mi magunk se vagyunk fiatalok. Már egyáltalán nem kivánnak minket a fiatal lányok,de a vágy akkor is megvan. Egy jó feleség ha rájön a férje kis kalandjaira, nem csinál belölle ügyet hanem megérti. És forditva is, a férjnek is megkell értenie hogy a nő is a erös fiatal férfi test, nagy kemény szerszámra vágyik. Ezek titkos, kimondatlan vágyak. Sok esetben csak vágyak is maradnak. A szexhez, főleg egy nőnek szükség van némi szimpátiára, érzelmekre. Egy pasi simán megdugna egy tök ismretlen idegen nőt is akit soha nem látott de egy nő általában nem ilyen. Nekik fontos az érzelmi kapcsolat. Egy nő aki szereti a férjét, talán soha nem lehetne rábeszélni ilyen kiruccanásokra. Ha bele is menne a lelke mélyén bántaná a dolog. Mi férfiak nem érezzük megcsalásnak ha félre kefélünk de egy nő igen.
Én például soha nem probáltam saját nemüvel a szexet. De kiváncsi vagyok milyen lehet. Néha megnézek egy-egy videót meg jár a fantáziámban mindenféle gondolat, de soha nem mondanám el senkinek hogy kiváncsiságból lepippantanák egyszer valakit.
Én azt mondanám mindenkinek, amig fiatal élvezze ki a szexet. Élvezze ki a vágyait legyen az bármi. Mert ha eljár feje felett az idö már csak nosztalgiázni fog. Persze vannak akik kimondottan az öregekre buknak de szerintem a többség az nem. Ha van titkos vágyad, éld át most. Vagy lépj túl rajta.
Bocs a hosszú irásért.
#7 Számodra egy fiatal test okozza a vágyat, értem. De ne általánosíts szerintem... Nekem pl. fontosabb a másik vágya, hozzáállása és fantáziája.
(48F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!