Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak sexchateltek valakivel, az a kapcsolat meddig szokott "kielégítő" lenni nektek?
Nem akarok általánosítani, de srácokkal általában elég hamar "kimerítettem a lehetőségeket", legtöbbször egy este bőven elég volt ehhez. Viszont, volt olyan lány, akivel hónapokig sikerült fenntartani az érdeklődést. Ez az egyik oka annak, hogy pasikkal már nem keresek ilyen kalandot.
20L
A csak írásos szexchatet már régóta nem csinálom, mivel a béna partnerek elvették a kedvemet tőle.
Irányított maszti, virtuális dolgok ahol láthatok is ezt-azt, azok akár évekig is elhúzódhatnak, DE csak úgy, ha mellette tudunk beszélgetni több témában is.
F
Változó. Nekem a csak chat már amúgy is kevés.
Egyébként meg a földrajzi távolságtól is függ. Ha eléggé fel tudjuk húzni egymást rendszeresen, és a távolság sem vészes, akkor az embernek egy idő után többre lenne igénye.
/F
Amíg csak a betűk és én vagyok. Amint "meglátom" a másikat a betűk mögött, "tárgyiasodik" a fantáziám, onnantól nem elég.
Tehát nálam nem időben fejezhető ki.
Nekem több, mint màsfél évig volt egy. Sajàt dolgairól titkolózott, de kimondottan izgató leíràsokat elvàrta, kérte tőlem. Néha visszaírt, hogy bizsereg deréktől a talpàig.
Nemrég megnémult, nem vàlaszol, vége!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!