Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, milyen érzés volt, amikor először vetkőztél meztelenre osztálytárs előtt, illetve amikor ők vetkőztek le előtted?
Én sosem voltam ilyen helyzetben. Kolis sose voltam, kirándulásokon pedig mindig volt külön zuhanyzó a szobához.
Egyszer láttam osztálytársamat meztelenül, csak hátulról, amikor egyik kiránduláson reggel boxert cserélt. Hogy milyen érzés volt? Semmilyen. Heteróként nem izgultam fel rá. Talán azt mondhatnám h váratlanul ért, de igazából a meztelenség normális dolog, nem kell szégyellni sem és zavarba jönni sem tőle.
#2 vagyok.
Ahogy írták többen is az úszást, eszembe jutott, hogy általános 2-3 osztályban nekünk is volt úszás, de én akkor már szégyenlősebb voltam.
A többiek közül is voltak, akik törölköző alatt öltöztek, de volt olyan is, aki simán pucérkodott. Igazából a meztelenségük nem váltott ki semmilyen érzést sem. Igazából azért inkább kellemetlen a dolog, mert mindig sietni kellett, a szülők már tűkön ültek, hogy menjünk végre, köv. órára vissza kellett érni a suliba, stb...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!