Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek a folyamatos bámulás ellene? (többi lent)
Folyamatosan bámulnak a férfiak, füttyögnek, dudálnak ami már rettentően frusztrál.
Nagy kabátban is ez a helyzet, szóval azt sem lehet mondani, hogy kirakok mindent…
Nyáron még durvább.
Mostanra már szociális szorongásom van emiatt, nem szeretek elmenni itthonról, rettentően frusztrál ez a helyzet.
Még mielőtt jönne, hogy bezzeg egy fiatal izmos csávótól nem zavarna, de zavar.
19L
te ne moss össze semmit, én nem tettem. most próbálsz rá térni a nemi erőszakra is. mikor erről nem volt szó, és nem tudsz másképp reagálni.
#20 te egy birka vagy, neked semmilyen intelligenciád sincs.
újra még egyszer a gyengébbek kedvéért.
először is van egy nő aki szorong attól, hogy nézik. (be ne magyarázd nekem, hogy minden nap fütyülnek az összes nő után, és dudálnak, mikor tömeg közlekedésen élek) a nézés nem fog megszüni, kb. 40 éves koráig( ami folyamatosan csökkeni fog, és 35 körül, már vissza sírja a figyelmet) vagy míg megnem csúnyul. szóval még a 20 évig eltartó dologra az én válaszom hogy nőj fel, és örülj neki. amit ha elfogad még élvezni is fog ( a 35 éves nők akik vissza sírják ezt, megerősíítik)
a ti válaszotok, hogy igaz szemét pasik, természetes hogy szorongsz, szorongj tovább:)) és én vagyok az érzékletlen tuskó.
szóval van egy "probléma" ami nem fog megszüni, csak 3 opció van elfogadod, vagy tovább sztreszelsz, és a következő 20 évben csodás életed lesz. vagy kinyomjuk az összes pasi szemét. hát ez tetszene nektek:(. mert a bámulás, már a szemetekbe büntény, és örömmel tennétek azzá, még szerencse, hogy a nők a gyengébbek, mert ha tőletek függene:))
ha valaki olyan törékeny, hogy összetörik attól is ha megnézik milyen szép..
ezek az opciók, és nem véletlen erősítik azt az oldalt amit te nyomsz, ezért írtam, hogy birkák vagytok. ha továbbra is olyan okos vagy hogy nem látod be. arról nem én tehetek, hísz végülis az emberek többsége birka, és nincs önálló gondolata, pont erre vagyunk programozva szülés óta. a többség az is, birka. hála 2020-as iq tesztnek már ezt is tudjuk
Egyébként ez tényleg szomorú, hogy egyesek ilyen primitíven viselkednek.
Zavaró akkor is ,ha látom.. szóltam már ezért oda,hogy fejezzék be.
Sok buta kisebbségi vagy alantas népség csinálja.
F/29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!