Darazsak szállnak folyamatosan ki-be a lakás erkélyén lévő lámpa burájába, mit tehetek???
Figyelt kérdés
Főleg napközben jönnek-mennek, nagyon aktívak. Nem vagyok biztos benne, hogy darázs, lehet lódarázs vagy méh.nov. 6. 12:31
2/4 anonim válasza:
Bocsi a kérdésre adott válaszomért ! Megkérdezném,hogy hány éves vagy,hogy nem tudod a darazsat megkülönböztetni a méhecskétől ???? A lódarázs meg kb. kétszer akkora mint a másik kettő !
3/4 anonim válasza:
Nem tudom elképzelni, hogy ilyen hidegben aktív legyen bármi ilyesmi rovar.
De ha mégis van valami, akkor kora reggel vedd le a búrát, mikor még mozogni is alig tudnak, nem hogy repülni. És ha fészkük van benne, azt semmisítsd meg.
4/4 A kérdező kommentje:
"Bocsi a kérdésre adott válaszomért ! Megkérdezném,hogy hány éves vagy,hogy nem tudod a darazsat megkülönböztetni a méhecskétől ???? A lódarázs meg kb. kétszer akkora mint a másik kettő !"
Több méterről látom csak őket, az ablak mögül, nem hiányoznak annyira, hogy amikor felbukannak, akkor rohanok közéjük, ki az erkélyre, hogy elég közelről megnézzem őket. Tartom a távolságot tölük, környezetemben és nekem is van negatív élmény ilyen rovarokkal.
nov. 7. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!