Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi volt a legelső szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legelső szexuális élményed? Hány éves voltál és hogyan élted meg?

Figyelt kérdés
Minden számít, csók, másik nem látványa meztelenül, petting, minden

jan. 4. 18:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
94%

Ha a másik nem látványa is tényleg számít -ami nem szexuális élmény szerintem- akkor mióta tudok járni, azóta hordtak a szüleim nudira. Első csók és tapizás 14 évesen. Szegény fiú próbálta megtalálni a cicim, ami még nem igazán volt😀.

Első kézimunka 16 évesen. Szüzesség elvesztése 18 évesen. Mind pozitív élmény volt.

jan. 4. 20:33
 12/15 anonim ***** válasza:
92%

18 voltam, a lány 16. 2-3 hónapig csak találkozgattunk, ölelgettük egymást, pár gyengéd csók, nagyon félénk srác voltam, féltem hogy perverznek tart. Már többször felmentem hozzá a lakásukra, amikor egyszer megkérdezte, akarok-e mást is a csókon kívül?

Lehet mást is? Nagyon meg voltam lepődve. Kézzel lerendezett, igazi díszlövés volt, takaríthattuk az ágy melletti szekrényt.

Az eset után felbátorodtam és apránként kipróbáltunk mindent.

jan. 4. 21:26
 13/15 anonim ***** válasza:
84%
10 éves voltam és strandon apuval bementem a férfi wc-re pisilni mert a női rossz volt..a férfiben is le voltak zárva dugulás miatt a wc-k csak a gyerek pisuárra tudtam terpeszben ráfarolni, a mellettem lévő pasi makkját néztem ami elég nagyra duzzadt hogy néztem..majd spriccelt is..én viccesnek találtam rám tört a röhögés..N
jan. 4. 21:59
 14/15 anonim ***** válasza:
84%

Ellenkező neművel kb. 8-9 lehettem, a szomszédból a testvérpár nálunk aludt. A lány egy évvel volt nálam idősebb, levetkőzött a takaró alatt és oda kellett raknom a kukimat a puncijához. :D Inkább csak foszlányok maradtak meg erről, nem volt nagy hatással rám az élmény.

Azonos neművel 10 évesen, a szomszédban lakó legjobb barátommal ki is vertük egymásnak utána évekig. Na ez határozottan tetszett, egy idő után már csak emiatt is mindig náluk akartam lenni. :D

jan. 5. 00:03
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen volt az első csók. Első kézimunka/orál 17, első szex 18.
jan. 7. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!