Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legelső szexuális élményed? Hány éves voltál és hogyan élted meg?
Ha a másik nem látványa is tényleg számít -ami nem szexuális élmény szerintem- akkor mióta tudok járni, azóta hordtak a szüleim nudira. Első csók és tapizás 14 évesen. Szegény fiú próbálta megtalálni a cicim, ami még nem igazán volt😀.
Első kézimunka 16 évesen. Szüzesség elvesztése 18 évesen. Mind pozitív élmény volt.
18 voltam, a lány 16. 2-3 hónapig csak találkozgattunk, ölelgettük egymást, pár gyengéd csók, nagyon félénk srác voltam, féltem hogy perverznek tart. Már többször felmentem hozzá a lakásukra, amikor egyszer megkérdezte, akarok-e mást is a csókon kívül?
Lehet mást is? Nagyon meg voltam lepődve. Kézzel lerendezett, igazi díszlövés volt, takaríthattuk az ágy melletti szekrényt.
Az eset után felbátorodtam és apránként kipróbáltunk mindent.
Ellenkező neművel kb. 8-9 lehettem, a szomszédból a testvérpár nálunk aludt. A lány egy évvel volt nálam idősebb, levetkőzött a takaró alatt és oda kellett raknom a kukimat a puncijához. :D Inkább csak foszlányok maradtak meg erről, nem volt nagy hatással rám az élmény.
Azonos neművel 10 évesen, a szomszédban lakó legjobb barátommal ki is vertük egymásnak utána évekig. Na ez határozottan tetszett, egy idő után már csak emiatt is mindig náluk akartam lenni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!