Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi volt a legelső szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legelső szexuális élményed? Hány éves voltál és hogyan élted meg?

Figyelt kérdés
Minden számít, csók, másik nem látványa meztelenül, petting, minden

jan. 4. 18:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
80%

Ha az igazat írom le az kb egy undorító dolog lenne, mert 10 éves voltam.

De "csók" nyilván volt ilyen 13 évesen is már osztálykiránduláson. Tetszett a dolog nyilván, mert egy olyan lánnyal történt akire előtte nem is figyeltem fel.

F

jan. 4. 18:18
 2/15 anonim válasza:
13%
12 évesen lefektetett a bátyám.
jan. 4. 18:25
 3/15 anonim ***** válasza:
0%

kivel?

jan. 4. 18:25
 4/15 anonim ***** válasza:
58%
15 évesen egy buliban, részegen felcsinált egy srác. 23/L
jan. 4. 18:26
 5/15 anonim válasza:
0%

3

Hogyhogy kivel?

jan. 4. 18:28
 6/15 Eric Griffin ***** válasza:
15%
#2 #4 jók az értékeléseid, legalább addig ne írj 2 különböző személyként, amég az értékelésed nem kapod meg
jan. 4. 18:28
 7/15 anonim ***** válasza:
17%

6

Gondolom arra gondolsz, hogy azonos vagyok a 2-es válaszolóval, pedig nem. 4-es voltam

jan. 4. 18:34
 8/15 anonim ***** válasza:
88%

Csók-petting: 16 évesen. Borzalmasan zavarban voltam. Izgatott voltam, vágytam rá, de nagyon leblokkoltam. Szerencsére segített az akkori párom ellazulni. Pozitív élmény volt.

Első szex: 17 évesen. Vegyesek voltak az érzéseim. Vágytam rá, magabiztosabb voltam. Elég sótlan volt a végeredmény. Az járt a fejemben, hogy ez tényleg ennyi? Kicsit kellemetlen volt, és ennyi. Nem volt valami nagy érzelmi vagy fizikai élmény, csak megtörtént. Utólag tudom, hogy az akkori párom (nem ugyan az, akivel a csók is volt) nem volt valami ügyes. Vele sosem az igazi a szex később sem.

jan. 4. 18:42
 9/15 anonim ***** válasza:
56%
A másik nem látványa mióta szexuális élmény? Amióta az eszemet tudom, láttam meztelen nőket, ha mást nem, hát az anyámat. De általános iskolás koromban a lakásunkban is volt jópár aktkép. Az első tudatos szex tiniként volt az egyik haverommal, talán ezért lettem bi.
jan. 4. 19:13
 10/15 anonim ***** válasza:
36%
4es. Iza😂
jan. 4. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!