Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legelső szexuális élményed? Hány éves voltál és hogyan élted meg?
Ha az igazat írom le az kb egy undorító dolog lenne, mert 10 éves voltam.
De "csók" nyilván volt ilyen 13 évesen is már osztálykiránduláson. Tetszett a dolog nyilván, mert egy olyan lánnyal történt akire előtte nem is figyeltem fel.
F
6
Gondolom arra gondolsz, hogy azonos vagyok a 2-es válaszolóval, pedig nem. 4-es voltam
Csók-petting: 16 évesen. Borzalmasan zavarban voltam. Izgatott voltam, vágytam rá, de nagyon leblokkoltam. Szerencsére segített az akkori párom ellazulni. Pozitív élmény volt.
Első szex: 17 évesen. Vegyesek voltak az érzéseim. Vágytam rá, magabiztosabb voltam. Elég sótlan volt a végeredmény. Az járt a fejemben, hogy ez tényleg ennyi? Kicsit kellemetlen volt, és ennyi. Nem volt valami nagy érzelmi vagy fizikai élmény, csak megtörtént. Utólag tudom, hogy az akkori párom (nem ugyan az, akivel a csók is volt) nem volt valami ügyes. Vele sosem az igazi a szex később sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!