Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok,mitől jó egy pasi az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok,mitől jó egy pasi az ágyban?

Figyelt kérdés
Meseljetek nektek mitől jó valaki? Mivel tudja elrontani,mennyire fontos az előjáték figyelem,kedvesség. Talán legtöbb nő arról beszél ha nem figyelnek rá s csak a saját élvezetük a legfontosabb. Beszélgessünk😃
tegnapelőtt 14:01
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon nincs mit ezen vesézni, a figyelemben minden benne van kb. Mivel mindenkinek más, hogy mit hogyan élvez, így technikákról meg egyebekről felesleges elmélkedni.
tegnapelőtt 14:07
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Bízhatok benne. Ez elmondhatatlanul fontos, sokan nem értik a nemet, és azért is erőltetnek valamit, vagy nem állnak meg, ha szólok. Tudunk beszélni a szexről őszintén, tartalmasan. Kölcsönös minden, ahogy írtad is, nem csak elvár mindent, aztán pár lökés után ürít, hanem fontos neki az én kielégülésem is. Szomorú, hogy ez nem alap. Figyelmes, van érzéke a női testhez. A testi igényeink is stimmelnek, és a vágyaink is. Sokan csesznek el éveket olyannal, akivel nem passzolnak, mert nem mernek a szex miatt szakítani. Időhúzás, egyik félnek sem jó hosszú távon. Nagyon fontos, hogy az alapok legyenek stabilak. Legyen benne szenvedély, nyugodtan mutassa ki, hogyha valami jól esik. Az előjáték ne két nyakpuszi legyen, amin túl kell esni, hogy berakhassa végre. Játszadozzunk kicsit egymás testével. A szexjátékokra ne ellenségként tekintsen.
tegnapelőtt 14:12
 3/7 anonim ***** válasza:
93%

Most hagynám az olyan alap dolgokat, hogy egyáltalán elérje, hogy megkívánjam, figyelmes legyen és ne csak a maga dolga érdekelje, meg ilyenek.

Nekem attól jó, ha van egy íve a szeretkezésnek. Kezdje finomabban, de szenvedélyesen. Éreztesse, hogy akar. Csókoljon közben. Legyen egyre vadabb. Várja meg, míg elmegyek, vagy ha nem bírja, akkor elégítsen ki más módon. Legyen kemény, ne legyenek komplexusai. Merjen férfiasan domináns lenni. Nem arra gondolok, hogy ostorral csapkodjon és fojtogasson, hanem mondjuk ne tőlem kérdezgesse folyton, hogy mit akarok. Tekergessen, rakosgasson, ahogy akar. Ha mondom, hogy valami most nagyon jó, ne változtasson azon, ne legyen gyorsabb, ne hagyja abba, ne rakjon más pózba, mert akkor kizökkenek. Ha elmentünk, maradjon ott csókolni, babusgatni egymást.

tegnapelőtt 15:04
 4/7 anonim ***** válasza:
83%
Kemeny neki és sokáig birja
tegnap 06:35
 5/7 anonim ***** válasza:
50%
Nekem kemény és sokáig bírom:)
tegnap 10:47
 6/7 anonim ***** válasza:
50%
Nekem kemény és vastag is, bírom is ;)
tegnap 17:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Lányok, mitől jó egy pasi az ágyban?

*lányok kifejtik*

Férfiak:

“NeKEm kEméNY, soKÁig bÍrOm😉🤡🤪😏”

Akkor menjetek és használjátok, mert ez a reklám itt elég kínos. Nem vagytok érintettek a kérdésben.

tegnap 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!