Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ilyen önző pasi? Mihez kezdjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen önző pasi? Mihez kezdjek vele? Szakítsak?

Figyelt kérdés
Van egy viszonylag friss kapcsolatom. Már az elején feltűnt, hogy kissé érdektelen irányomban.Most olyan helyzet adódott, hogy segítenem kell a húgomnak a hétvégén (kórházban van egy koraszülött babával és az unokahúgomra kell vigyáznom) és nem tudunk találkozni a párommal. Erre besértődött ahelyett, hogy megkérdezte volna, hogy segíthet-e valamiben.

ma 18:15
 1/9 A kérdező kommentje:
Teljesen ledöbbentem, Nekem evidens, hogy ilyen helyzetben megértő vagyok és nem sértődöm meg.
ma 18:16
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Alacsony érzelmi intelligenciára utal
ma 18:18
 3/9 anonim ***** válasza:
90%

Most ugyanazt kérdezhetném amit fordított esetben pár nő szokott, hogy de ugye nagyon jól néz ki, nagyon helyes, nagyon cuki? Érdektelen feléd, mégis együtt vagy vele és szexeltek. Te választottad őt, csak tudnám akkor mi alapján és minek. Bár az utóbbi kettő inkább már csak költői kérdés.

Ja és ha neked nem megfelelő ez a helyzet, akkor szakíts! Ő jobb nem lesz feléd, mert számára te ennyit érsz emberileg, meg úgy mindenestül.

ma 18:20
 4/9 A kérdező kommentje:
Így nincsen közös jövőnk🫤
ma 18:21
 5/9 anonim ***** válasza:
56%
Igen, szakíts szerintem! Majd jön sokkal jobb nála!
ma 18:21
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire logikus, akkor mi a kérdés?
ma 18:27
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát még mindig nem tértem magamhoz igazából mert elég nagyot csalódtam benne.
ma 18:29
 8/9 anonim ***** válasza:
55%
Ez kuka lesz nénnyeee
ma 18:31
 9/9 anonim ***** válasza:
73%
Lapát
ma 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!