Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha egy pasi nem tudja kielégit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi nem tudja kielégiteni a nőt akkor szakitsanak?

Figyelt kérdés
Forditva direkt nem kérdezem meg mert tudom mit kapnék..
2021. okt. 31. 21:49
 1/9 anonim ***** válasza:
14%
Nem feltétlenül. A feladatot kiszervezheti egy tehetséges haverjának is, nincs ezzel gond.
2021. okt. 31. 21:57
 2/9 Noren1989 ***** válasza:
35%

Ahogy #1 mondja. Egy pajti majd megcsinàlja, tehetségtelen fricikénk meg végignézi a sarokból, rejszolva....

Hülyeséget félretéve: megbeszélik, h mi legyen és szvsz.

2021. okt. 31. 22:01
 3/9 anonim ***** válasza:
89%

Első körben az ember jellemzően próbálkozik, elmagyarázza, megmutatja, kísérletezik, ha egyéb oka van, orvoshoz megy.

De hosszú távon, ha nincs megoldás, szerintem megmérgezi a kapcsolatot mindkét fél részéről a sikertelenség.

2021. okt. 31. 22:12
 4/9 anonim ***** válasza:
74%
Miért nem tudja? Felnőtt ember el tudja mondani mi jó neki. Ha ez nem fér bele a másiknak, akkor igen.
2021. okt. 31. 22:26
 5/9 anonim ***** válasza:
77%

Höhö... Meglepően kevés pár maradna együtt, figyelembe véve, hogy bizonyos kutatások szerint a nők közel harmadának életében nem volt orgazmusa (ideértve az önkielégítést is).

Önmagában ettől nem kell szakítani. Akkor számítsanak, ha ez bármelyik félnek gondot okoz olyan szinten, amit már nem bír el a kapcsolat.

2021. okt. 31. 22:45
 6/9 anonim ***** válasza:
70%
5-ös, erre csak azt mondanám, hogy soha életemben nem volt orgazmusom, magamnak se tudom előidézni, de ettől még van az a pasi, aki ki tud elégíteni és van aki nem. Nem orgazmussal, hanem a szexuális gyönyörrel. Van akivel semmit nem érzek, van akivel meg őrület.
2021. okt. 31. 22:49
 7/9 anonim ***** válasza:
74%
Ha nem tudja kielégíteni, akkor a nő vezesse, hogy hogyan jó neki! Lehet szavakkal, mozdulatokkal vezetni a férfit. Egy idő után rájönnek, hogy hogyan a legjobb.
2021. okt. 31. 22:57
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy idő után persze. Egyiknek se lesz ez így jó, a nőnek értelemszerű, hogy miért nem, a férfinek pedig azért nem, mert ha végig ennek rendel alá mindent - úgy, hogy nem koronázza siker a dolgot - akkor ez neki is inkább lesz munka, mint szórakozás.

Kb. mint mikor egy játékban rámész a 100% pályarekordokra. Egy idő után már nem szórakozás, hanem munka. Ami lehet élvezetes egy darabig, de ha nem sikerül, akkor egy idő után frusztráció üti fel csúf fejét.

2021. nov. 1. 00:02
 9/9 anonim ***** válasza:
74%
én nő vagyok, de én nem dobnék el valakit akit szeretek azért mert nem tud kielégíteni szexuálisan..attól még lehet élvezni a szexet, szóval van ilyen is, úgyhogy szerintem kapcsolat függő. ja igen, akkor lehet probléma ha esetleg nem is próbálkozik :)
2021. nov. 1. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!