Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Perverz vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Perverz vagyok?

Figyelt kérdés

Most buliban engedtem, hogy egy 14 - 15 éves lány lecumizzon. Dumáltunk, ittunk párat és így történt.

Ennyi belefér vagy ez perverz már?

jan. 2. 18:41
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
68%
Nőként nyilván ezt nem érthetem. De az apja lehetnél, miért nem tudsz magadnak parancsolni???
jan. 2. 19:50
 32/39 anonim ***** válasza:
100%
17-es: amikor fiatalabb lánnyal való szex kerül szóba, sokan ezt hozzák fel riogatásként, hogy utólag megbánja a kiscsaj és majd vádaskodik, hogy őt megerőszakolták meg stb. Ez ebben a formában baromság. Ha 80 évessel fekszel le, ő is ugyanúgy mondhatja ezt utólag. Ez nem korfüggő. Ennyi erővel soha ne feküdj le senkivel.
jan. 2. 20:11
 33/39 anonim ***** válasza:
100%

32

Igaz amit írsz. Annyi hogy kiskorúnál több a bünti ha bebizonyosodik. De amúgy igaz utólag bárki megvádolhat, 20, 30 vagy 60 éves is.

jan. 2. 20:17
 34/39 anonim ***** válasza:
25%
De nem bizonyosodik be, mert nyilván nem vagyunk állatok és nem erőszakolunk meg senkit. Aki meg igen, az meg is érdemli azt amit kap érte.
jan. 2. 21:32
 35/39 anonim ***** válasza:
42%
Nem tudom, hogy perverzió-e, de én se nagyon értem, hogyhogy nem ábrándulnak ki középkorú férfiak a tudattól, hogy akivel kavarnak, az most végez az általánosban.
jan. 2. 22:26
 36/39 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy ez a lány testileg már felnőtt, de tudatilag meg gyerek. Ha nem jogilag nézzük a helyzetet, akkor is necces valaki olyannal ilyesmit csinálni, aki konkrétan még értelmi és érzelmi érettsége okán nem nagyon tudja felfogni mit csinál.

De az a baj, hogy bármi lenézés nélkül, ha férfi ismerősöknek ilyet mondok, azt látom rajtuk, hogy egyáltalán nem értik a problémát.

jan. 2. 23:53
 37/39 anonim ***** válasza:
75%
Az ilyen kiscsajok már meg vannak róla győződve, hogy ők készek erre és ezt akarják. Hiába is akarnád megmagyarázni nekik, hogy nem így van. Ha nem fekszel le velük te, akkor 10 perc alatt találnak mást aki megteszi. Szóval nem lehet megóvni őket saját maguktól, hiába is lenne ez a cél. Egyébként azt tapasztalom, hogy utólag, amikor már kicsit idősebbek, a jelentősebb részük nem is nagyon bánkódik miatta, hogy hamar kezdett nemi életet élni, kisebb százalék az aki azt mondja, hogy túl korán kezdte és megbánta.
jan. 3. 00:12
 38/39 anonim ***** válasza:
68%
#37 És ezzel validálod, hogy segítesz neki az amúgy sem létező önbecsülését alacsonyan tartani. Szerintem ez akkor sem oké, ha másik x pasi is megengedi neki.
jan. 3. 01:56
 39/39 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon durva, aztaaaaa🤦🏼‍♂️
tegnapelőtt 06:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!