Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nagyon szokatlan és perverz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szokatlan és perverz az, ha alapvetően hetero személyként arra vágyok, hogy egy, vagy több nálam idősebb pasi meztelenre vetkőztessen, majd kikötözve ledomináljom, megalázzon és 1 szexjátékszereként eljátsszon a velem és a testemmel? (22/F)

Figyelt kérdés

okt. 24. 22:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
20%
Hát figyelj csinálj valami durva dolgot, mondjuk gyermekmolesztálás aztán a börtönben teljesülni fog ez a vágyad.
okt. 24. 22:22
 2/11 A kérdező kommentje:
#1: Nem szeretném böribe záratni magamat.
okt. 24. 22:24
 3/11 anonim ***** válasza:
21%
#2 miért nem? Kis közösség, összetartó csapat, mindennap ingyenesen megkaphatnád, amit akarsz. Azonkívül adott a diszkréció. Szerintem gondold át.
okt. 24. 22:28
 4/11 anonim ***** válasza:
76%
Alapvetően hetero? Vannak itt fogalomzavarok.
okt. 24. 22:45
 5/11 wrestler56 ***** válasza:
100%
Ezen a fórumon a vágyad nem szokatlan. Priviben sokan fognak jelentkezni az aktív szerepre, lehet, hogy már meg is vagytok egymásnak. Lehet, hogy Téged csak a BDSM érdekel fiúkkal szex nélkül? A lányokkal meg a sex? Először magaddal legyél frankó, mit akarsz. Találkozás előtt tisztázzátok a szexjátékszer fogalmát, mert ez "hetero" esetében nem mindegy. Legyél óvatos. Már ha egyáltalán valóban szeretnél valamit, és nem csak ugratod a fórumot, mert unatkozol.
okt. 25. 05:56
 6/11 A kérdező kommentje:

#5: Eddig meglepő módon nem volt olyan sok jelentkező priviben, volt, de nem sok. Valószínűleg, ha 22/L lennék, akkor többszöröse lenne a jelentkezők száma a mostaninak is...

A dominancia és a behódoltság érdekel, az, hogy uraljanak, és irányítsanak engem. Szex nélkül is el tudom képzelni, illetve szexxel is, amiben benne van, hogy használnak engem.

okt. 25. 06:10
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem olyan ritka hogy valakinek ilyen vágyai vannak. Ha okosan csinálod a BDSM csodálatos tud lenni, nagyon élvezetes. De mint előttem is írták nem árt óvatosnak lenni. Fontos hogy akivel ilyesmit csinálsz megbízható legyen. Kettesben ilyen megkötözős dominálós játékokba csak olyannal menj bele akit ismersz és megbízol benne, hiszen kikötözve teljesen ki leszel szolgáltatva. Nem mindegy hogy valaki tapasztalt domináns, vagy magát dominánsnak mondó agresszív barom...
okt. 25. 07:58
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Eléggé szokatlan hirtelen a semmiből, de ha már volt tapasztalatod 1-1 felállásban akkor nyilván megfordul a fejedben több extrább dolog is, de ha nem volt akkor fura, hogy több partnerrel szeretnéd.

Én magamat nem tudnám elképzelni ilyen szerepben, de szÍvesen teljesíteném egy srcát efféle vágyait ;)

okt. 25. 23:11
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem szokatlan, inkább izgalmas.

29F

okt. 26. 10:48
 10/11 anonim ***** válasza:

Ez engem is nagyon vonz! :)

26/F

nov. 3. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!