Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha most ki akarom próbálni, hogy egy másik férfi megdugjon, akkor ti mit javasoltok, hogy idősebb, velem egykorú vagy fiatalabb aktívot keressek erre a célra?
Én 32 éves vagyok és elhatároztam magam, hogy ki akarom próbálni a passzív szerepet.
Kizárólag idegen aktív férfi jöhet szóba.
Felizgat egy velem egykorú normál testalkatú szőrtelen férfi is, de nagyon izgat egy 50-es, 60-as kövér, szőrös férfi is...
De nem tudom, hogy melyik korosztályban érdemes keresgélnem.
Ti mit javasoltok?
Értem.
De azt lehet tudni, hogy melyik korosztályban van a legtöbb esélyem normális aktívot kifogni, akivel élvezhetem az első alkalmat?
Tehát, aki figyel rám, úgy dugna ahogy én szeretném és nem csak magára figyelne:)?
Keress olyat, aki maximálisan bejön.
Én is 30+-osan estem át rajta, nekem kifejezetten az egyetemista korú, kissé feminim srácok jöttek be. Nem mondom, hogy könnyű volt ilyet találni, de végül találtam egy 18 éves srácot, aki az érettségi bankettje másnapján megdugott.
A személyiség és a hozzáállás meg nem korfüggő.
Ha lehet választani akkor szerintem egy 40-es aktivat keress aki azért figyelmes is.
Egy kis beszélgetés és kiderül.
Ez saját tapasztalat :)
Nagyon jó volt.
mivel kb 20-nak nézek ki (hiába vagyok 32) ezért még egy 36 éves mellett is sokkal fiatalabbnak tűnök:)
de akkor a 40-es 50-es korosztályban érdemes akkor keresgélnem ezek szerint:)
Egy 40-es aki figyelmes és tapasztalt vele jól jársz.
Egy nálam bő 25 évvel idősebb férfi dugott meg először. Ismertük már egymást régebbről. Többször voltunk már együtt, leszopni egymást. Aznap este úgy alakult, hogy nem csak szopás volt, hanem meg is dugott a gyönyörű, az átlagosnál nagyobb farkával. Lassan dugta be, és mindig, amikor beljebb dugta megkérdezte, hogy fáj-e, és mehet-e beljebb. Tövig ért, kicsit várt, hogy szokjam, hogy bennem van egy fasz. Majd egyre gyorsuló tempóval megdugott, és belém élvezett. Annyira jó volt, hogy azt kívántam, soha ne húzza ki.
Ha egy ilyen figyelmes partnert találsz, életkortól függetlenül, te is élvezni fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!