Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Perverz vagyok?
Most buliban engedtem, hogy egy 14 - 15 éves lány lecumizzon. Dumáltunk, ittunk párat és így történt.
Ennyi belefér vagy ez perverz már?
Örüljön egy valószínűleg zavart kiskorú lány közeledésének...
Amúgy azt se tudod józan volt-e, szép volt, vékony volt, vagy milyen. Ellenben azt igen, hogy kis figyelem ellenében hajlandó volt cumizni. Szerintem elég tré, ha valakinek ez a szint.
#14 Igen, akivel akar. Aztán később mondhatja azt, hogy ő nem volt biztos ebben. Utána jöhetnek a bajok a bíróságon.
De a kérdés nem erre vonatkozik. A férfi fejében is baj van, ha okénak érzi a történteket, mint felnőtt. 14 évessel ittak párat, gondolom nem Bambi volt.
"Dumáltunk, ittunk párat és így történt."
Ha megitattál vele 3 vodkát (amitől egy 14 éves már fejreáll), hogy sima ügy legyen és én ezt láttam volna, akkor most egy nagy kötés lenne a betört orrodon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!