Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen hosszú a péniszed?
Figyelt kérdés
Mekkora amikor feláll? (felülről, vonalzóval, a tövétől mérve)
Csináljunk egy felmérést, nézzük meg, hogy önbevallás alapján mekkora itt az átlag, úgyis rengeteg mérettel kapcsolatos kérdés van.
dec. 26. 03:37
31/53 anonim válasza:
A statisztika is kamu sokszor, én is csináltam a munkahelyemen, hasraütés szerűen töltögettük a papírokat. A valósághoz sosem volt köze, nemegyszer otthon csináltam kávézás közben.
32/53 anonim válasza:
Vagyis te nem értesz a statisztikához :D
34/53 anonim válasza:
Mekkora kicsi közepes és nagy ? Illetve csajok mekkora jó nektek ?
35/53 A kérdező kommentje:
Szerintem érdekes látni, hogy mennyit hazudnak az emberek, szerintem azért sok minden jól leolvasható.
34-es
Jót kérdezel, hivatalos statisztika szerint
16 cm felett nagy
13-14 az átlag
és 10 cm alatt kicsi.
A nőknek kutatások szerint jobban számít a vastagság, mint a hossz, az, hogy ki
dec. 28. 15:53
36/53 A kérdező kommentje:
nek mi a jó, az egyén függő.
dec. 28. 15:53
37/53 anonim válasza:
10-13 kicsi, 13-15 átlag, 15-20 nagy
38/53 anonim válasza:
tehát nekem 16,8 centimmel nagy közé vagyok sorolva? :O jó már nekem. nem tudtam. vastagságra se rossz.
de jó duma is kell, meg megjelenés.. állítom a casanovák fele 14 centissel éri el amit elér a nőknél.
39/53 anonim válasza:
És a vastagság? Korméret? Szélesség? Mi az atlag/kicsi/nagy ?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!