Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen hosszú a péniszed?
Mekkora amikor feláll? (felülről, vonalzóval, a tövétől mérve)
Csináljunk egy felmérést, nézzük meg, hogy önbevallás alapján mekkora itt az átlag, úgyis rengeteg mérettel kapcsolatos kérdés van.
Szexeljetek az lesz a legjobb.
Nekem is kb ennyi, bár nem mértem de sose volt bajom vele és egy nő se hagyott el ezért .
Pedig amikor elváltam az első asszonytól utána elég szabad életet éltem.
Inkább lerázni is alig tudtam őket.
Már van unokám is .
Nem lehet ennek hinni. Most szerinted az a néhány troll pasi aki itt terjeszti hogy a nőknek 18 centi kell minimum, meg annyi az átlag, illetve azt mondják hogy 18 alatt semmit se ér a pénisz szerinted befogják jelölni hogy mondjuk 14 centis a farkuk ? Dehogy, bejelölik hogy 18 aztán lehet okoskodniuk hogy "naa ugye 18 az átlag ?"
Lehet itt felőlem a 20 centinél is a legtöbb szavazat, tudom hogy a valóságban a legtöbb lánynak az én 16 centimtől nem igen volt nagyobb partnere vagy csak 1-2. Az többet ér bármilyen kamus Gyakoris szavatástól.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!