Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen hosszú a péniszed?
Figyelt kérdés
Mekkora amikor feláll? (felülről, vonalzóval, a tövétől mérve)
Csináljunk egy felmérést, nézzük meg, hogy önbevallás alapján mekkora itt az átlag, úgyis rengeteg mérettel kapcsolatos kérdés van.
dec. 26. 03:37
11/53 anonim válasza:
Amúgy tényleg van 20 centis, egyszer láttam. Amikor elővettem, nagyon kellemetlen volt az első pár perc, de aztán jól éreztem magam vele. Mivel 13 cm, mint korábban írtam, gondolhatjátok hogy nézett ki, amikor összefogtam a kettőt!
13/53 anonim válasza:
19 centi. Egy centit sem adnék belőle.
14/53 anonim válasza:
12 Ráadásul vérpénisz lankadan 2-3 is lehet. Mégis van kivel megosztani és normál sexben is kielégítő.
15/53 anonim válasza:
16,8 (igen én ezt 17 nek mondom ha romantikus turbékolásnál megkérdezi a csaj :) )
igen ésss? egyszer élek :D
16/53 anonim válasza:
Meglepően reális a szavazás. Még 15 centis átlagot sem éri el.
17/53 anonim válasza:
Ezen én is csodálkozom, mert tényleg létezik egy-két nagy, de az átlag tényleg a 14-16 közt van valahol.
18/53 anonim válasza:
17 .Nem tudom kiegyenesíteni mert lefelé görbül
19/53 anonim válasza:
Mondjuk szerintem kamuznak. Az eloszlás nem stimmel. Pont az átlagból kellene a legtöbbnek lennie, nem a 18ból.
20/53 anonim válasza:
Mindegy, én tudom, hogy nem kamuztam, épphogy 13 cm. A többit meg lekakilom.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!