Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál hozzá, ha ilyet tudnál meg a szüleidről?
Figyelt kérdés
Eljárnak orgiágra és swinger klubbokba, párcsere fogalmát is jól ismerikdec. 23. 08:48
1/10 anonim válasza:
Hát meglepne az biztos.Felnőtt emberek azt csinálnak és azzal amit akarnak nem foglalkoznék vele.
2/10 anonim válasza:
szégyelném,lenézném őket,nem tartanám velük a kapcsolatot többé.
3/10 anonim válasza:
Légyél büszke és nyugodt...
Ez az jelenti, hogy boldogan élnek, nincs feszültség, nincs klasszikus megcsalás, szóval valószínűleg nem lesz válás és balhé sem :)
5/10 anonim válasza:
Ő dolguk, nem érdekelne. Az én dolgaimhoz sincs semmi közük.
7/10 anonim válasza:
9:14 vagyok, engem pontoztok le ? Szerintetek milyen válaszra vár aki ilyen kamu kérdést fesz fel ? 😂 ne vicceljetek már, ki a francot érdekelné hogy a szülei közösen hogyan töltik a szabad idejüket ? Még ha az egyik fél járt volna el és, tanácstalan vagy hogy el e mond a másik szülődnek, lehet el is hiszem hogy igazi a kérdés.. hihetetlenek vagytok 😅
8/10 anonim válasza:
Igazából semmit sem. Nem foglalkoznék vele. Maximum annyi lenne a gondolatom, hogy ők legalább úgy élik az életüket ahogy jó nekik,és nem a társadalmi elvárásoknak akarnak megfelelni és úgy élni ahogy mások akarják.
9/10 gabor49 válasza:
semmit mindenki magánügye hogy mit csinál
10/10 Senior Séf válasza:
Kicsit csodálkoznék, ha a 86 éves anyám ilyen helyekre járna. (Apám nem is él már.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!