Mennyire vennétek komolyan, ha a férjetek szülei rosszakat mondanának a saját szüleidről?
Tényleg ennyire nem látod át a helyzetet?
Ha bármit mondasz, teszel, elárulod a férjedet és összeugrasztasz mindenkit mindenkivel. Arra gondolni sem merek, hogy ez a célod.
Nekem egyszer tette meg ezt anyósom.
Tudni kell, hogy nagyon jó a kapcsolatom a szüleimmel.
Nagyon sokat tesznek meg azèrt, hogy jól èljenek ès engem is segítsenek. Három munkahelyen dolgoznak, ebből egy vállalkozás.
Ellenben anyósom egy igazi munkakerülő, szagos a munka alapelvet valló ember.
Egyszer mikor fent voltunk nála azt hitte, hogy nem hallom ès elkezdte mondani a páromnak hogy a szüleimnek biztos azèrt van pènze mert bűnözők ès engem milyen nagykèpűnek neveltek. Ès itt idèzem" a pènz miatt megy megint az anyját sz4pni".
Ezek után szó szerint elküdtem a kedves mamát melegebb èghajlatra, hogy mit kèpzel magáról nem ismeri a szüleimet ès inkább fogja be a pofáját ilyen semmirekellő èletmóddal a háta mögött, hogy a putriba èl.
Ez kb, fèl ève volt azóta se èn se a párom nem beszèlt vele.
Tehát igen èn komolyan vettem.
Nem neked mondták, hanem a fiúknak. Ő akkor lerendezte a történetet, már neked sem volt elegáns tovább mondania.
Anyám is minden csajomban észrevett minden hibát, családjukat akkor kezdte kritizálni, ha úgy érezte hogy komolyabb a kapcsolat, de ha annál kisebbeket mondok neki finoman (pl. már nem tartja olyan patent rendben a házukat, mint 10 éve), akkor meg szinte sírva fakad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!