Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, kerültetek már valamilyen kínos szituba egy olyan hétköznapi tárgy miatt, amit maszturbálásra használtatok? Többi lent
Figyelt kérdés
Pl, szüleitek ki akartak dobni egy üres dezodoros flakont amit masztihoz szoktatok használni. Vagy megtalálta valaki a vibrátort. Vagy hasonlók?dec. 16. 19:06
1/9 anonim válasza:
2 éve, 16 éves koromban anyum a hajkefémet akarta kidobni mert a kefe része igen gallyon volt már. Nagynehezen megfűztem, hogy jó az még. Szerintem utólag összerakta a dolgokat.
2/9 anonim válasza:
#1: De legalább megtarthattad, nem? :D
3/9 anonim válasza:
#2 Igen, pár aranyos mosoly kíséretében.😀
4/9 anonim válasza:
#3: Az a lényeg, nem kell új játékszer után nézni. 😁
5/9 anonim válasza:
Bár az nem tárgy volt, hanem az ujjam. Épp jött a DHL futár, amikor maszturbáltam. Már nem volt időm kezét mosni. Megkért, hogy írjam alá😅 én végig éreztem az illatom 🥰
7/9 anonim válasza:
Barátnőm kislányának plüss játékát szerette volna kidobni. Nem is kell mondanom hogy nem volt egyetértést. Majd miután láttam mire hasonlít. Meggyőztem barátnőm. Mi sem voltunk jobbak annak idején.N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!