Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nők tényleg nem szexelnének,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tényleg nem szexelnének, ha nem próbálkoznának náluk?

Figyelt kérdés
Azért jutott eszembe, mert a nők általában nagyon elítélik a férfiakat, hogy prostikhoz járnak és azt mondják, hogy ez embertelen dolog, hogy olyannal lefeküdni, aki nem is vonzódik hozzájuk, ha nem kívánná őket senki, akkor nem is szexelnének többet. Viszont szerintem ez képmutatás, mert nekik úgyis mindig kerül valaki, akivel dughatnak egyet, nincs meg az az élmény, mint szegény férfiaknak, hogy tényleg nincs más megoldás, mint fizetni a szexért. Egészséges embernek azért csak vannak vágyai.

dec. 16. 10:30
 1/6 anonim ***** válasza:
67%

Én nem. Ha egyedul vagyok is akkor se kell senki szexre.

Nekem max társ vagy szeretet törődés kapcsolat hiányzik csak és ha kivaltja van kémia vonzalom akkor lesz csak szexre illetve a másikra mint férfi, igényem.

Bennem olyan soha nem létezik hogy random ujjal mutogatnék bárkire hogy szexet akarnèk bwrkitol.

A szexualis izgalmat vagy kiváltja belolem egy pasi vagy amugy nekem nem kell.

dec. 16. 10:41
 2/6 anonim ***** válasza:
82%

Nem ítélem el, aki prostizik, de ne add elő úgy, mintha ez kötelező, és minden férfit érintő dolog lenne.

Én amúgy simán tudok, és szeretek is érzelmek nélkül szexelni, de nálam az nem férne bele, hogy fizessek valakinek, aki nem kíván, és csak a pénzért lenne velem. Megalázó lenne.

dec. 16. 11:04
 3/6 anonim ***** válasza:
74%
A nőknek is ugyanúgy vannak szükségleteit, vágyaik.
dec. 16. 11:31
 4/6 anonim ***** válasza:
81%
Én így vagyok. Nem szexelek. Pedig nagyon is van vágyam, de hasonlóan érzem, mint a 2-es, szerintem nagyon megalázó lenne az a szex, amiben a férfi csak azért vesz részt, mert fizettem neki. Pontosan értem és átérzem, mekkora kín hosszú évekig/soha nem szexelni, hiszen ezt élem. Akárki akármit mond, tényleg nem egészséges, rombol fizikailag is, lelkileg is, a depresszió melegágya stb. Már maga a tudat is, hogy te nem vagy egy vonzó, kívánatos, megkívánható nő/férfi, hogy rád sosem vágynak, hogy senkinek eszébe sem jutna veled... vagy ha eszébe is jut, csak úgy, hogy undor fogja el a gondolattól, gyilkos, nyomorult. Ezt "tetézni" egy ilyen "megoldással", hogy akkor x összegért valakit mégis rábírok, hogy győzze le a viszolygását, és legyen velem úgy, hogy egyáltalán nem kíván... erre a megfelelő jelzőt sem találom. A megalázó kevés.
dec. 16. 11:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
#4: itt pont nem a a prostizásról van szó, hanem a kapcsolaton kívüli szexről.
dec. 16. 12:57
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
3# vannak, de nem úgy és nem akkor és nem olyan, mint a férfiaknak ( általában), ez okoz sok problémát főleg hosszú kapcsolatokban...de vannak, az tény.
dec. 16. 13:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!